Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (88/130) > >>

SRAD:

--- Citat: DevMichele - 30 Studeni, 2010, 21:30:26 ---ovo mi se cini i dalej manje od mog jolly-a ili se varam?

--- Kraj citata ---

To su sve male nijanse kod izvedbi ispuha a cijena previsoka za naše standarde. Ako nije preko 190 cc sve kemije oko standardnog ili 172 rezultira slično bez obzira na ispuh i komponente. Da bi BB imao osjetno više snage od ovih "naših" trebalo bi potršiti hrpu novaca - velike preinake na blokovima i potpuno drugu termo grupu., nešto od EXC-a 200 2T bi bilo taman :icon_thumright:

DevMichele:

--- Citat: SRAD - 30 Studeni, 2010, 22:42:55 ---To su sve male nijanse kod izvedbi ispuha a cijena previsoka za naše standarde. Ako nije preko 190 cc sve kemije oko standardnog ili 172 rezultira slično bez obzira na ispuh i komponente. Da bi BB imao osjetno više snage od ovih "naših" trebalo bi potršiti hrpu novaca - velike preinake na blokovima i potpuno drugu termo grupu., nešto od EXC-a 200 2T bi bilo taman :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
heheh a pitanje koliko je sve to traje ..ajde jurca slozi sve to da vidimo imali li smisla..

2TDottore:
necemo o trajnosti kad se na BB spominju okretaji od 11000..... :P

J.U.R.C.A:

--- Citat: 2TDottore - 30 Studeni, 2010, 20:26:11 ---kad se to sve slozi ljepo bi legla gore i jedna zuta seletra od pedesetke... :P

--- Kraj citata ---
@dottore
vec bi bila na motoru ali nemam novceki.

@srad
sto se tice usisa blokva prerade i sve meni nista nije tvornicki(usis je kao sto znate kompletni od KX 125) sa lamelicam, karb 38 airstryker , cilindar ce biti onaj rucni rad,ispuh ovaj.

@michele

nije sve u velicini i volumenu.(pogledaj kosinu od grane pa do prvog konusa(jako jako veliko sirenje ima) Pm tuning ima veci volumen od tvog jollya pa radi na nizim okretajima za 3000 .

DeLUX:
ja sam ti ponudil u zamjenu di ti netrebaju "novčeki" ali niš od toga kolko vidim  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju