Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
igor.sb:
--- Citat: 2TDottore - 10 Studeni, 2010, 19:09:55 ---to je teoretski tak al dali je tak i u praksi to me zanima jel ko probo jer ja imam doma taj kratki bijeli pa da bzvz ne trazim dugacki ak je i kratki kolko tolko ok....
--- Kraj citata ---
probao sam sa 3, kratki bijeli, serijski, dugi bijeli sve na multivaru na serijskoj srki sa sp spuhom koji trazi gram lakse role neg zaguseni serijski spuh
s serijskim i sa dugim neusporedivo bolji sus od 0, kasnije nakon 80 vise to nije to kao sa kratkim bijelim
serijska srka nema snage
a i zivcira me na dugom kad pustim gas a on ostaje visoko u okretajima, volim kad padnu okretaji odma
mozda bi i ostavio serijski centralni al nisam imao teze rolice od 13,5
neno je probao 4 centralna, i ostao na najtvrđoj bettelli, al zato je i ganjao 15g na sp spuhu, momenta ko u prici
2TDottore:
--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Studeni, 2010, 22:51:39 ---kratki bijeli ce ti biti ok sa multivarom.
s kojim spuhom mislis tako lagane rolice voziti?
--- Kraj citata ---
a koji prvi naleti tipa polini malosi jolly 172....ugl ne na serijskom...
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2010, 23:01:23 ---probao sam sa 3, kratki bijeli, serijski, dugi bijeli sve na multivaru na serijskoj srki sa sp spuhom koji trazi gram lakse role neg zaguseni serijski spuh
s serijskim i sa dugim neusporedivo bolji sus od 0, kasnije nakon 80 vise to nije to kao sa kratkim bijelim
serijska srka nema snage
a i zivcira me na dugom kad pustim gas a on ostaje visoko u okretajima, volim kad padnu okretaji odma
mozda bi i ostavio serijski centralni al nisam imao teze rolice od 13,5
neno je probao 4 centralna, i ostao na najtvrđoj bettelli, al zato je i ganjao 15g na sp spuhu, momenta ko u prici
--- Kraj citata ---
budem probo sva tri federa pa cemo vidjet s kojim cu dobit nes optimalno da bude i solidan sus od 0 i medjuubrzanje...
SPecial:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2010, 23:01:23 ---
--- Kraj citata ---
Sta je to?
efz:
--- Citat: SPecial - 11 Studeni, 2010, 18:09:02 ---Sta je to?
--- Kraj citata ---
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/B1492082/Spring+variator+BETTELLA.aspx
efz:
--- Citat: SPecial - 11 Studeni, 2010, 18:18:58 ---Hvala. Btw to je torsion controller sa lezajevima?
--- Kraj citata ---
metalni prsten sa lezajevima, sluzi da se cenntralni ne uvija vec se okrece...........a feder je kratak ko kratki bijeli malossi, ali tvrd pun kufer, nehebem se svaki put kad to diram
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju