Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (78/130) > >>

J.U.R.C.A:
vrlo vjerojatno jer i ovako mi se cini kao da je i taj mrvicu premekan :)

Jandro:
cek, a koja je sad tocno uloga centralnog? jel ja nikad al bas nikad nisam osjetio nikakvu razliku bilo na onoj prije masini i ovoj sad izmedu malossia bijelog i plavog polinia

eventualno da se malo vise vrti s poliniem
sad vise ni sam neznam koji je gore i koji bi mi bilo bolje stavit, plavi il bijeli

J.U.R.C.A:
na 4 t u principu i nema neke velike razlike jer sa svim tuning komponentama ne povecavas drasticno snagu motora i ne mjenjas radno podrucje.

kod 2 t je to puno kompliciranije i teze za ustelati.

feder kontrasta ti kako i sam naziv kaze kontrira variomatu u sirenju remena prema gore i pokusava zadrzati prijenosni omjer sto vise u "nizoj" brzini dok variomat ima tendenciju i to mu je funkcija da podize remen prema gore " u vislju brzinu".
(zamisli prijenos od bicikla)

sto tvrdi feder kontrasta variomat ce teze gurati u " vislju brzinu" i motor ce biti eksplozivniji sa vise snage. ako je premekan feder variomat izadje iz optimalnog radnog podrucja i okretaji uzasno padnu ( kao u autu ako prerano prebacis u vislju brzinu pa imas ono baaaaaaa dok ne dode u okretaje)

ako je feder pretvrdi utjecat ce uzasno na potrosnju remena i motor nece imati krajnju brzinu jer nikada nece dozvoliti variomatu da digne remen do kraja.

sad to jos sve ima veze sa rolicama ali otom potom . nadam se da si shvatio.

Jandro:

to sam bas ubiti i osjetio promjenom federa, kao da sam stavio malo lakse ili malo teze rolice

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Studeni, 2010, 12:44:27 ---prvo je bio plavi polinijev koji je jako jako premekan.

sad je gore dugacki bijeli i odlicno je.

--- Kraj citata ---

a u cem je razlika izmedju dugackog i kratkog bijelog...  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju