Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
gokiSP:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2010, 01:07:31 ---koji vam je k....
previse ste se ufurali u te trke
skulirajte i onak se trkate sami protiv sebe :dontknow:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:
bebesr180:
zipac je stvarno bomba bas bi to volio vidit uzivo kako ide svaka cast
Jandro:
--- Citat: 2TDottore - 10 Studeni, 2010, 00:30:15 ---bolje vam je da pitate kolki krug na stazi radi zip sa nekim dobrim vozacem a ne kolko ima od 0-100 sto je nebitno jer nije slozen za drag....ili mozda po novom je... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
kakve veze?? sta nejde do 100 ili?
mislim bezveze
meni je bitnije recimo ubrzanje neceg nego neko vrijeme na stazi koje vise ovisi o vozacu nego o motoru
J.U.R.C.A:
jandro trenutno nemogu izmjeriti jer do 50 nemogu okrenut rucicu gasa kako spada.
ovih dana cu staviti dulju getribu gore koja mi jos stoji u kutiji pa ga malo primirim.
sto se tice ovih spammera za stazu, trenutacno se prica o snazi i ubrzanju zipa , ima posebna tema di se prica o trkama. opustite se i sarafite do proljeca pa se vidimo.
DevMichele:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2010, 01:07:31 ---koji vam je k....
previse ste se ufurali u te trke
skulirajte i onak se trkate sami protiv sebe :dontknow:
--- Kraj citata ---
cemu taj sarkazam kad utrke propadaju nevalja kad ima zainteresiranih nevalja ..nekuzim vasu politiku ..nismo se ufurali nego jednostavno smo shavtili da nema smisla riskirat i glumit budalu u prometu kad postoji staza i sve govori vrijeme koje si odvozio ..necu vise spamat
@jurce
sretno sa projektom vidimo se u proljece ..nadam se da ga budes ustelao i da vidimo kako to cudo ide :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju