Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (63/130) > >>

efz:
hvala na pohvalama kaj se SRke tice  :redface:

cok je bio drag vozac posto sam ja "malo" tezi od Jurce, isto tako je bio i test vozac garmin vs KOSO cuka u otkrivanju koliko sama cuka laze........kako je cok vrlo pedantan decko, testirao je odmah koliko sat laze i na zadnjem kotacu  ::) 

sve u svemu lijepo druzenje.............i secer na kraju Cigoooooooooooooooo  :prijatelji:

CoK:
Krenimo od SRke  ;D sve pohvale nenadu, srka ide jako dobro...jos se treba malo poigrati sa karbom jer trokira na nizim okretajima, a kada se to rijesi ici ce sigurno 20% bolje nego sada...skuter se vozi na 172 cilindru, kucelj replici jolly mota 172, multivar, tm27...sto reci, motor kida

ALI
to se jos uvjek nemoze mjeriti sa zipom...zip lagan, BB je, u karb mogu saku nagurat...okine ga srka do nekih 40km/h ali kasnije baj baj...projuri ko metak

od tolike akceleracije propinje se na zadnji svaki put kad mu odvine gas (3/4 gasa tocnije) i najbolje od svega!!! Jos nije nastelan!!

Druzenje je bilo za 5, ekipa za 5, skuteri boli glava...za 10

efz je iznenadio ugodno, jurca takoder, jos kad pomislim da ce to ici jos bolje (u oba slucaja) ajme...

J.U.R.C.A:
mali ispravak
kod nenada je to maximala sto se tice ubrzanja vise manje. ovo trokiranje sto ima na niskim okretajima samo radi sebe moze rjesiti da se ljepse vozi.

sto se tice starta nismo niti jednom startali sa full gasom(bar ne ja jer me dize(a nisam jos stavio dulju getribu)) a  i na polutkama mi propada remen to sam ti pricao jer je plavi polinijev premekan.

trebam staviti drugi feder kontrasta, vecu diznu(da se ne gusi) i sajlu iz komada da mogu odvrnuti kako treba gas a ne ko da vozim s limitatorom :). i to je to.

to taman ovaj tjedan sve rjesiti i onda isprobati jos jednom!

CoK:
samo nemas s kime onda probati  :dontknow:

kada se slozi trokiranje kod nenada, mislim da ce imati bolje ubrzanje od starta jer ipak kod odvrtanja gasa malo ''zalije'' svjecicu

ali za AC  :notworthy:

MazdaMurairotor:
super, samo neki filimic usput

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju