Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
Nero:
mislim da je najveci problem sada zadrzati prednji kotac na asfaltu...
2TDottore:
evo samo da velim par dojmova oko jurcinog zipa...
znaci danas sam svratio do radione da vidim kai se dela i taman sam doso kad je zip bio na izlasku za test voznjicu i samo mogu potvrdit svoju teoriju da je tako slozen zip definitivno prejak jer na 60-70 prezestoko dize na zadnji....probali smo ga tek tolko usporedit sa mojim vxrom koji ide odlicno i odlazi mi ko ja sa vxrom nekoj serijskoj pedesetki....
dal ce bit kakvih prigusenja snage i momenta sa duzim getribom to cemo vidjet ali svakako bi se to trebalo malo prigusit jer ovo je vozljivo samo za drag utrke.... ;D
Jump33r:
A mogli ste snimit i neki video da vidimo mi kako to goni... ;D
Pupo:
Koja slika bi dušu dala, makar oklopa, ako je unutrašnjost top sikret ;D
Šteta što nema valjaka kod nas da se može izmjerit snaga skutera za neke normalne novce :(
J.U.R.C.A:
--- Citat: Pupo - 15 Listopad, 2010, 15:34:54 ---Koja slika bi dušu dala, makar oklopa, ako je unutrašnjost top sikret ;D
Šteta što nema valjaka kod nas da se može izmjerit snaga skutera za neke normalne novce :(
--- Kraj citata ---
evo poslikat cu danas (za pola sata sat ) kad idem u radionicu, a mozda piknem i koji filmek.
sto se tice oklopa to jos nije do kraja rjeseno(jer nisu naljepnice na mjestu) a i felge moraju na plastificiranje u narancasto!
uglavnom sve cete vidjet na slikama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju