Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (31/130) > >>

gokiSP:
je istina ali opet imam viziju da bi mogao vise trpit bez obzira sto je blizu sredine..em je sad strana variomata dosta teza em je naprezanje od strane remena a s druge strane masa na radilici smanjena za kilu na neprimjetnih 20dkg mozda bi i osovina prije mogla puknut  :dontknow: ne znam mozda grijesim..znat cemo tokom sezone  ;D

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 15 Prosinac, 2009, 19:00:03 ---je istina ali opet imam viziju da bi mogao vise trpit bez obzira sto je blizu sredine..em je sad strana variomata dosta teza em je naprezanje od strane remena a s druge strane masa na radilici smanjena za kilu na neprimjetnih 20dkg mozda bi i osovina prije mogla puknut  :dontknow: ne znam mozda grijesim..znat cemo tokom sezone  ;D

--- Kraj citata ---
obzirom da postoje aftermarket innen rotori pa radilica ne puca mislim da niti sa ovim nebi trebalo biti problema.

uostalom vidjet cemo!

gokiSP:
tako je.. :icon_thumright:

fatal1ty:
jebeno dobro jurca svaka cast !

dali si razmisljo mozda da napravis takav mali rotor za rotax mašine 125 ili cagivine 125 mašine,nema ništa slično u ponudi mislim da bi bio dobar biznis  :icon_thumright:

J.U.R.C.A:

--- Citat: fatal1ty - 15 Prosinac, 2009, 19:37:38 ---jebeno dobro jurca svaka cast !

dali si razmisljo mozda da napravis takav mali rotor za rotax mašine 125 ili cagivine 125 mašine,nema ništa slično u ponudi mislim da bi bio dobar biznis  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hm
trenutno mi je orjentacija samo i vecinom na skutere!
ali ideja i nije losa!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju