Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja skutera 50 ccm!!??

<< < (4/5) > >>

aeroman:
Aerox je odličan izbor,troši oko 3,5l,ulja ko i svaki drugi,navuće do 85kmh,a što se cijene tiče ja mislim da nijedan cvajo ne vrijedi 17t kn.

andrej:
Da,slažem se s tobom,cijena je solidna.Nadam se da opravdava kvalitetu i pouzdanost jer mi je to pored izgleda i
donekle performansi najvažnije.Idući tjedan dolazi pošiljka TGB Jet Fightera pa ću ga malo pogledati izbliza u živo.
Kako sam malo prošarao internetom da vidim reakcije ljudi na Jet Fighter,dobio sam dojam da većina njih ima pozi-
tivno mišljenje o njemu,a i cijena mu je 5000 kn.niža.Mašina jest morelijeva ali me malo brine zemlja porjekla ( Taiwan).
Kad ga vidim u živo onda ću odlučiti,mada me Aerox nekako bolje vuče.
Pošto vidim da i ti voziš Aerox R,da li si imao kakvih kvarova i ima li kakvih mana koje te smetaju.

Pozdrav!

aeroman:
Skuter je za stunt odličan,dosta je lagan,da se super nabrijat,ima Minarelli mašinu.Mislim da mu je nedostatak neudobno suvozačevo mjesto(stvarno je tvrdo) drugih baš nedostataka i nevidim.Aerox je u rangu s Runnerom i Aprilliom,po brzini su tu negdje.Po meni je bolji od Jet Forcea-taj Peugeot mi jako slabo vuče,preglomazan je i ima slabije performanse od Aeroxa.

marko.p:
bolje aerox nego jet force,jet force je ljepši a aerox je kvalitetniji....

Punisher:
Aerox nije mijenjao dizajn dugo vremena (samo boje) - iako nije ni trebao, skuter je inače odličan, ali dobro su ti rekli da je za suvozača prilično neudobno...

Ako je samo za tebe onda super, a suvozača možeš voziti na manje relacije...

Vidi pa odluči, što reći...  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju