Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner VXR 278, FXR 180
R@kija:
--- Citat: ancoo - 07 Veljača, 2010, 23:11:42 ---Obe se rame pjeskare i plastificiraju u crveno to san odluciaj na samom pocetku stil Ducatija :toothy12: to ce biti sad za pocetak da mogu poceti slagati ALI jebe me vrime triban rame voziti u Zagreb neman zimulje i to ce mo srediti :icon_thumright: i onda u Split sljedeci tjedan po djelove
--- Kraj citata ---
di ih vozis..kod blaževiča il?
gokiSP:
--- Citat: ancoo - 07 Veljača, 2010, 22:34:20 ---
Goki volija bi viditi kako je bilo ko sa foruma zavarija komad sto je ubacivan to svi radite napamet... ako ces me poslusati iman pametnu kad se to radi napravit cu ti skicu tako da ce biti opet 100%
--- Kraj citata ---
ne kazem da je rucni radi bolji od kupovne iako nije pravilo jer ako imas dovoljno znanja i spretnosti dijelovi cesto znaju ispast i bolje od kupovnih a sad koliko je to isplativo ili nije...dapace, ja sam uvijek za savjete a ako je ideja dobra rado cu je koristit
ancoo:
Kod Blaža cu pjeskariti a povise njega su decki sto plastificiraju
Goki danas posle posla ide maketa :icon_thumright: jednostavna je od komada lime malo deblje ali znas da je 100% da nije poslo ni mm toga san se sitija kad san narucija BGM-ovu
R@kija:
--- Citat: ancoo - 08 Veljača, 2010, 08:20:07 ---Kod Blaža cu pjeskariti a povise njega su decki sto plastificiraju
Goki danas posle posla ide maketa :icon_thumright: jednostavna je od komada lime malo deblje ali znas da je 100% da nije poslo ni mm toga san se sitija kad san narucija BGM-ovu
--- Kraj citata ---
da plastifikacija blazevic...to je odma nize pjeskarenja..decki jebeno rade,frend mi tamo radi...
fic:
ja sam isto felge tamo plastificirano... prejebeno je ispalo :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju