Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Belgrade Bikers 3
MaXoVaC:
--- Citat: Mislav - 19 Listopad, 2009, 16:23:46 ---da , ja jos pokusavan starce nagovorit da me puste u te vode, tj da cesce iden na igralista vozit i vjezbat, al jbg, trening skola, a ja tek 14 godina hh :sad1:
--- Kraj citata ---
moji i neznaju gdje sam kad "pokusavam" cimnut na zadnji....
White:
--- Citat: Mislav - 19 Listopad, 2009, 16:23:46 ---da , ja jos pokusavan starce nagovorit da me puste u te vode, tj da cesce iden na igralista vozit i vjezbat, al jbg, trening skola, a ja tek 14 godina hh :sad1:
--- Kraj citata ---
nemas tu sta nagovarat starce....naravno da su davez kao i svi ostali :icon_biggrin: Skut na neko parkiraliste ili igralise i pokusavat :)
sfreak:
--- Citat: White - 20 Listopad, 2009, 22:21:42 ---nemas tu sta nagovarat starce....naravno da su davez kao i svi ostali :icon_biggrin: Skut na neko parkiraliste ili igralise i pokusavat :)
--- Kraj citata ---
moji nisu imali nista protiv, al su me neki drugi razlozi sprjecili da nastavim stuntat
te-te-ac:
--- Citat: sfreak - 20 Listopad, 2009, 22:58:13 ---moji nisu imali nista protiv, al su me neki drugi razlozi sprjecili da nastavim stuntat
--- Kraj citata ---
meni je tata sam prigovara jer je to njegov skutic.. a kad sam kupio sebi svoj.. prvi dan sam tero kroz ulicu na točku.. onak ko kiza kad je starto na dragu u zupanji..
sad mi je tata&mama and femili ajmo rec i neka podrska u tome .. nije sad da mi tata radio bar i slajdere vec ono daj napravi to kak spada ovo ono.. tak da .. :headbang: :glasses9:
i svaki video uradak prije neg osvane na jubitu prvo vidi neko iz familije :laughing6: da cujem sta nevalja ovo ono.. :icon_biggrin:
kiza-iz-kvarta:
dečki predobro.......kolko sam imao prilike vidit beograd je getto....pa za ubuduće malo tematike po bg kvartovima kad budete stuntali.....ono niš special cigiće kako se tuku,grafite,lokalne klošare ispred trgovinica.....
@ te-tka aj baš mi je drago što imaš sređene odnose u obitelji........a jel si roditeljima pokazao snimku jutromlata,btw kad sam ga pogledo zgadio si mi ručak...a taj dan mi stara napravila zakon klopu-pileći file i pomrfee!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju