Tehnički kutak > Tuning skutera

turpijanje blokova piaggio

<< < (3/3)

psycho:
prema ovom sto citam moj je zakljucak da ako nije turpijan cilindar ne trebaju se turpijat ni blokovi ili krivo mislim :help:

u cemu je stos sasvim mi je nejasan taj dio tuninga i sto se jos dobije turpijanjem blokova osim toga sto benzin lakse dode do cilindra to kuzim :icon_scratch:

i dali se moze turpijat stage6 sport pro i ostali alumini cilindri ???

gokiSP:
vecina kiteva pase na dosjed blokova dobro tj. karter nije uzi od cilindra i onda nema potrebe turpijat karter tj. sirit ga dok neki jaci kitevi imaju prelivne kanale sire nego sto je sirok karter i onda treba turpijat blokove...a ostalo turpijanje je cijela nauka i alu cilindri se isto naj normalnije turpijaju ko i gus samo sta se ne buse na specijale tj. buse se samo onda to moras slat u it i to te dode ohoho

psycho:
ma znam ja da kod aluminija nema brusenja na specijale

e hvala ti sad kuzim u potpunosti u cem je kvaka
ali jel bi se sta desilo da na naturpijane blokove stavim kit koji nije turpijan stvarno to neznam :laughing7:

gokiSP:
nebi..ja sam imao turpijane blokove na kojima sam vozi polini evo i kasnije vratio sve serijsko na takve blokove  :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:

--- Citat: gokiSP - 18 Listopad, 2009, 14:42:31 ---vecina kiteva pase na dosjed blokova dobro tj. karter nije uzi od cilindra i onda nema potrebe turpijat karter tj. sirit ga dok neki jaci kitevi imaju prelivne kanale sire nego sto je sirok karter i onda treba turpijat blokove...a ostalo turpijanje je cijela nauka i alu cilindri se isto naj normalnije turpijaju ko i gus samo sta se ne buse na specijale tj. buse se samo onda to moras slat u it i to te dode ohoho

--- Kraj citata ---
Postoje gusane kosuljice koje umetnes u alu kit ako ne zelis ponovno nikasiliranje istog(sto je iznimno skupo)
uskoro pod projekti ces vidjeti jedan takav cilindar 172 !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju