Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa pug sf-om ac
tr_franjo:
mozda ti se pregrijo..pa zacviko...skini cilindar pa pogledaj..identično tak se meni desilo ... samo kaj je u mom slučaju još bila pukla karika...
Drnda:
pukla gornja karika popola, zapinjalo je od gornji rub ispusnoga kanala i ima do gmt karike gornje ris dubine 2 mm, klip je isto izribalo, znaci ono zapinjanje ga je unistilo na kraju..
samo mi nije jasno kako je 2 puta kada sam skinuo termo grupu bilo ok, i poslije je prestalo.. sada bih ga bacio, nemam vise gdje ac termogrupu pug nabaviti, a za kit treba love...
:angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
Drnda:
zna li tko za radilicu neku da moze mhr replicu izdrzati za neke manje pare.. mislim da cu sve mijenjati i ici na lc...
i zna li tko jeli moguce da je zvuk onaj visoki zbog ovoga sto se dogodilo ili je do lezaja, radilica nigdje nema ni mm lufta...
tr_franjo:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Listopad, 2009, 16:57:47 ---pukla gornja karika popola, zapinjalo je od gornji rub ispusnoga kanala i ima do gmt karike gornje ris dubine 2 mm, klip je isto izribalo, znaci ono zapinjanje ga je unistilo na kraju..
samo mi nije jasno kako je 2 puta kada sam skinuo termo grupu bilo ok, i poslije je prestalo.. sada bih ga bacio, nemam vise gdje ac termogrupu pug nabaviti, a za kit treba love...
:angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
jesam ti reko!! :icon_biggrin:
Drnda:
sve mi se cini da je jedino moguci uzrok, nepravilno montirana gornja karika, ali sto je najzalosnije 2 puta sam gledao i koliko se sjecam bila je normalno postavljena...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju