Općenito > Slike i filmovi o skuterima
samo se ti kurči
VEPAR:
nikad mi nije bilo jasno kod takvih ljudi kaj se nima vrti u glavi kad idu radit takve gluposti.mislim nisam protiv toga ali takvo nešto se radi na nekoj pisti ili zatvorenoj cesti.I radi takvog najebe onaj koji je ni kriv ni dužan.Sreća je da mu je motor otišao u desno kaj bi bilo tek da je ošo u ljevo pa da se zabio u auto iz suprotnog smjera.
miha_nrg:
šteta motora.... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
spidi gonzalez:
:dontknow: Nije mi jasno zasto nije bio vezan...?Da je lijepo bio vezan sajlom oko vrata i za kuku od kombija nebi ga sigurno ovaj auto od iza nagazio jer bi ga kombi lagano vuko za glavičicu,e a sad ovak aj ti lijepo rođo na hospitalizaciju...eto kad ljudi ne vode računa o vlastitoj sigurnosti,ali nadasve i o sigurnosti drugih sudionika u prometu :evil5: nego samo gas :biker2:
al jos moze bit i da je bila guzva na cesti,a covjek je htio vidit kolka je kolona ispred al nije mogo vidit jer je kombi visok,moro se ustat htio ne htio...
animatrix:
--- Citat: spidi gonzalez - 26 Lipanj, 2010, 12:58:33 ---al jos moze bit i da je bila guzva na cesti,a covjek je htio vidit kolka je kolona ispred al nije mogo vidit jer je kombi visok,moro se ustat htio ne htio...
--- Kraj citata ---
hahahha care! :notworthy:
Casual:
nije tako jako pao uopće :toothy9: ima i gorih stvari :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju