Ostalo > Motocikli

odzvonilo Japancima???

<< < (4/5) > >>

crogenie:
Da nisu različita svijetla naprijed - definitivno najljepši R trenutno..

Ovako znam da nisu nikog kopirali i da je to jedini R sa takvim svijetlima... Navodno lijeva i desna strana se isto razlikuju.. Najkraći hod klipa u klasi.. Vidjet ćemo šta kažu testovi.. 8) Germans did it again.

juric_16:

--- Citat: crogenie - 20 Listopad, 2009, 17:53:32 ---Da nisu različita svijetla naprijed - definitivno najljepši R trenutno..

Ovako znam da nisu nikog kopirali i da je to jedini R sa takvim svijetlima... Navodno lijeva i desna strana se isto razlikuju.. Najkraći hod klipa u klasi.. Vidjet ćemo šta kažu testovi.. 8) Germans did it again.

--- Kraj citata ---

haha

ovaj motor je kopija svega i svačega

ivan007:

--- Citat: juric_16 - 20 Listopad, 2009, 18:03:02 ---haha

ovaj motor je kopija svega i svačega

--- Kraj citata ---
budi konkretan i ne previse zavidan ::)

Pupo:

--- Citat: spyke#1 - 19 Listopad, 2009, 22:28:46 --- :-X nemoras cekat test, pobjednik ce bit Yamaha

--- Kraj citata ---

Vidjet će mo! A i što se tiče snage BMW-a, svaka čast al čekam DINO. Da se ne prosere ko i Yamaha(a i ostali) sada, odn. na kraju ispada da je Yamaha(ona sa super fensi šmensi big bang agregatom) slabija od Honde koja je na papirima najslabija. U biti Honda na papiru ima 1-2ks više nego što zapravo ima za razliku od jedne Yamahe, koja ima preko 10ks više na papiru nego na stolu. A isto to vrijedi i za kavu i suzuki.

spyke#1:

--- Citat: juric_16 - 20 Listopad, 2009, 16:03:18 ---ne mora bit, u igri je i RSV4

--- Kraj citata ---

--- Citat: Area51 - 20 Listopad, 2009, 18:20:26 ---Vidjet će mo! A i što se tiče snage BMW-a, svaka čast al čekam DINO. Da se ne prosere ko i Yamaha(a i ostali) sada, odn. na kraju ispada da je Yamaha(ona sa super fensi šmensi big bang agregatom) slabija od Honde koja je na papirima najslabija. U biti Honda na papiru ima 1-2ks više nego što zapravo ima za razliku od jedne Yamahe, koja ima preko 10ks više na papiru nego na stolu. A isto to vrijedi i za kavu i suzuki.

--- Kraj citata ---

hehe niste skuzili  :icon_biggrin: , ne gvorim ja o kvaliteti yamahe(meni jako ''nedraga'' marka), nego o objektivnosti usporednih testova MOTO PULS teama u kojima ona sudjeluje

inace mojs glas u klasi definitivno ide RSV-u

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju