Općenito > Katalog skutera

Elektroskuter E-max 90s i E-max 110s

<< < (4/5) > >>

SPecial:

--- Citat: animatrix - 23 Prosinac, 2009, 23:16:52 ---slabo se hub vrti, ovisno o velicini kotaca, dalo bi se izracunati broj okretaja, ali zato ima momenta..
guglao sam nes, i nasao taj 110S model, pise 60kmh maksimalna... 48V je napon, tak da je to i realna brzina.. ako motor trpi jace napone, na kakvih 72V bi derao nakitane cvaje...
@special, nemoj biti specijalac

--- Kraj citata ---

Htio sam se malo nasalit na racun Kineza. Ja dobro znam da elektro motori imaju velik okretni moment od niskih okretaja. "Tesla roadster" je toliko jak da nema mjenjaca koji izdrzava ta naprezanja. Polomio je sve mjenjace upravo zbog previsokog okretnog momenta. A ti se potrudi biti tolerantniji i pristojniji jer ja nisam nikakav specijalac.

SPecial:

--- Citat: animatrix - 23 Prosinac, 2009, 23:16:52 ---slabo se hub vrti, ovisno o velicini kotaca, dalo bi se izracunati broj okretaja, ali zato ima momenta..
guglao sam nes, i nasao taj 110S model, pise 60kmh maksimalna... 48V je napon, tak da je to i realna brzina.. ako motor trpi jace napone, na kakvih 72V bi derao nakitane cvaje...
@special, nemoj biti specijalac

--- Kraj citata ---

I ona sala bila je namjenjena baotianu na električni pogon.

animatrix:
a jbg, na ovom forumu se cesto pljuje po svemu netalijanskom pa nisam skuzio zajebanciju.. sorry  :icon_tongue:

SPecial:

--- Citat: animatrix - 24 Prosinac, 2009, 14:29:41 ---a jbg, na ovom forumu se cesto pljuje po svemu netalijanskom pa nisam skuzio zajebanciju.. sorry  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Nema problema  :icon_salut: :occasion14: :primirje:

Iwo SR Tuono:
ja nisam vidio da je netko pljunuo na aerox-a, on je netalijanski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju