Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot - Koji karb imam?

<< < (2/4) > >>

gokiSP:

--- Citat: speed - 25 Listopad, 2009, 16:09:05 ---imas dole pri dnu saraf,ja sam ga bio izvadio spicangama i urezao za ravni odvijac i mogao sam stelati,

--- Kraj citata ---

smjesu??

radomir.g:
Heh, vidi moj motor :)
Ako skines tunel isped airboxa treba ti dizna 64-65. Lulicu unutra nisi trebao dirati..

svbeljan:
nadam se da se ne ljutis sto sam posudio sliku  ;D
Idem sutra malo potrazit diznu po gradu kako kazes 64 ili 65 pa sta bude.
A za lulicu dobro kazes da nisam trebao dirati ali nije mi vrag dao mira. Cini mi se da ona samo malo prigusuje buku  jer promjer nije nigdje smanjen :happy3:

evo sad sam slikao i karb
Ovo plavo je saraf za podesavanje lera i jedino sto mi je logicno da bude saraf za smjesu je ovo zaokruzeno crveno.
izgleda kao odrezani saraf i ima neki zarez sa strane.
Sutra cu se jos malo s tim zajebawati.

speed:

--- Citat: svbeljan - 25 Listopad, 2009, 17:13:58 ---nadam se da se ne ljutis sto sam posudio sliku  ;D
Idem sutra malo potrazit diznu po gradu kako kazes 64 ili 65 pa sta bude.
A za lulicu dobro kazes da nisam trebao dirati ali nije mi vrag dao mira. Cini mi se da ona samo malo prigusuje buku  jer promjer nije nigdje smanjen :happy3:

evo sad sam slikao i karb
Ovo plavo je saraf za podesavanje lera i jedino sto mi je logicno da bude saraf za smjesu je ovo zaokruzeno crveno.
izgleda kao odrezani saraf i ima neki zarez sa strane.
Sutra cu se jos malo s tim zajebawati.

--- Kraj citata ---
da to ti je taj sarafic

svbeljan:
sutra cu ga onda izvadit i urezat i sve to slikat i mozda neki tutorial napravit jer ja vjerujem da vrlo malo ljudi zna da se na gurtneru moze i smjesa podesavat.
Jos mu samo igla fali  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju