Ostalo > Motocikli

Propao Buell :(

(1/3) > >>

Poggiali:
A baš mi ih žao.. imali su unikatne modele i baš su mi bili brutala ...

http://www.buell.com/en_us/

Pupo:
Nije propao već je ugašen :) HD ih odlučio odbit od sise.

I sad ova rečenca kad kaže da su osvojili prvenstvo ispred japanaca i ostalih a nije rekao da su im dopustili da koriste veću zapremninu motora da budu konkurentni... Al što se tiče motora, imao sam ih prilike vidjeti dosta i stvarno su strava, drugačiji i orginalni.

sfreak:

--- Citat: Area51 - 16 Listopad, 2009, 13:22:53 ---Nije propao već je ugašen :) HD ih odlučio odbit od sise.

I sad ova rečenca kad kaže da su osvojili prvenstvo ispred japanaca i ostalih a nije rekao da su im dopustili da koriste veću zapremninu motora da budu konkurentni... Al što se tiče motora, imao sam ih prilike vidjeti dosta i stvarno su strava, drugačiji i orginalni.

--- Kraj citata ---

to bas i nema veze sto je veca zapremina...jer je manje cilindara...nije pravilnik radjen u njihovu korist da bi pobijedili...

White:

--- Citat: Area51 - 16 Listopad, 2009, 13:22:53 ---Nije propao već je ugašen :) HD ih odlučio odbit od sise.

--- Kraj citata ---

jebiga...steta stvarno....ali hd je i sam na rubu tako da im je ovo bila sigurno teska odluka za donijeti.... :sad1:
Kad prođe kriza valjda će ponovno u pogon :drunken_smilie:

Pupo:

--- Citat: sfreak - 16 Listopad, 2009, 15:49:44 ---to bas i nema veze sto je veca zapremina...jer je manje cilindara...nije pravilnik radjen u njihovu korist da bi pobijedili...

--- Kraj citata ---

Pravilnik je promjenjen da se oni mogu natjecat, tj. da budu konkurentni u utrkama! Normalno da to neznači da su onda imali premoć u utrkama ali je istina da su pravila promjenjena da oni mogu bit konkurentni u natjecanju. Što je i logično, pa noramlno da će bit manje gledatelja na američkim trkamam ako bi buelli(američki motori) uvijek bili na začelju kolone.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju