Općenito > Propisi
KAREGORIJA A2- informacije i polaganje
shegy:
--- Citat: kristijanSR70 - 20 Listopad, 2009, 19:41:05 ---nisam imao A1, ali ako ti imas A1 onda ti vrijedi kao da imas i B, ali ako nemas B kategoriju, moj savjet ti je da odmah položiš B i A2 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moj savjet ti je da ne tako!
kako moram ici sad polagati za B kat isao sam u herz i pitam koja je cifra polaganja ako zajedno idem b i a2 kaze on meni ovim rjecima doslovno "prijatelju polozi b i cim dobijes vozacku naknadno upisi a2" pitate se zasto?
jer ako ides odjednom moras i za b slusati predavanja ali i za a2 dodatnih par sati ugl samo da ti uzmu vise love..
ja sam mislio da cu dobiti popusta ako idem dvije kategorije odjednom al kurca jeftinije ici a2 nakon polozene b kat.. cak mi je i cjenik pokazao!
tako da upisujem sad b i kad polozim upisujem a2 (jos ce mi vrijediti ljecnicko tak da nemoram dvaputa to placati) i odvozim 15 h i miran!
R@kija:
ljecnicki ti vrijedi godinu dana po novom
3alfa3:
--- Citat: kristijanSR70 - 16 Listopad, 2009, 12:15:12 ---Mene je sve skupa koštalo (imam B kategoriju):
15 sati vožnje 2555 kn
liječnički prege 350 kn
ispit iz vožnje 416 kn + 40 kn biljega
nova vozačka uplatnica 35kn + 35 kn biljega
--- Kraj citata ---
Ja sam jucer polozio A kategoriju u Zagrebu i sve cijene su kao sto si napisao osim samog ispita koji je kostao 200kn + 20kn biljega.
Btw, odvozio sam 3-4 sata i izaso na ispit.
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Studeni, 2009, 23:50:03 ---
Ja sam jucer polozio A kategoriju u Zagrebu i sve cijene su kao sto si napisao osim samog ispita koji je kostao 200kn + 20kn biljega.
Btw, odvozio sam 3-4 sata i izaso na ispit.
--- Kraj citata ---
pa naravno, ako znas vozit, bezveze je gubit vrijeme, ali svejedno mislim da su ti svih 15 h naplatili :icon_biggrin:
DvdAerox:
Evo ja jucer poceo polagat za a2, ispit 200kn, voznja nekih 2150kn, i sa 24 godine mi se upise i a kategorija na vozacku!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju