Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (15/102) > >>

giannelli:

--- Citat: perkan - 30 Listopad, 2009, 22:49:19 ---o lepe ti masine..oduvjek me privlaći sm...ktm je dobar a još bolja xt660x...puno sretnih km

--- Kraj citata ---
,pze samo losij bit radi tezine, i nebi ga ja uopce usporedivo sa full sm ktm-om, taj xtx je vise za starkelje koje nemaju za cbr neki a htjeli bi nes pouzdano da mogu poc i na malo dalje puteve s obzirom na propise i ogranicenja brzine, jer ta kmica od yamahe nece povise 170kmh da ga jebes, htjeo bi bit sm al je predebel.  :laughing7:

BortNox:
ma eo malo nevezano za temu pošto polažem za koji mjesec a2 kategoriju zagrizo sam opasno za neki od jačih ktm-ova

eto danas malo tražim po netu i vidim oglas godinu dana star i kaže 50 tis kn odem vidit sliku kad bogte brutala sad neznam men se čini da je 690 jer se teško da isčitat
evo pa se divite

stvarno lijepo izvedeno ovo s topom

a tvoj mi se stvarno sviđa

aeroxtuning:
Ovaj je bomba po performansama i vojnim osobinama,makina je 690,ali brate meni je ruzan do bola,inače su mi svi Ktm-ovi preje#eni :)

sven_vx:
aeroxtuning-sta ces preradivat rep po nekom ktm-u koji si vidio na netu negdje ili si sam zamislio u glavi?

eladio:

--- Citat: aeroxtuning - 04 Studeni, 2009, 21:55:10 ---Ovaj je bomba po performansama i vojnim osobinama,makina je 690,ali brate meni je ruzan do bola,inače su mi svi Ktm-ovi preje#eni :)

--- Kraj citata ---

ima ih ono bas fajn

:redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju