Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
marko209vx:
prvi put da komentiram ovu temu, citao sam par puta i tako....
ugl nije moje da se mjesam ali kakav je to covjek koji ima obraza se kurcit i bahatit sa kupovanjem dijelova razno raznih a da je duzan nekolicini ljudi novce, nisu to neke velike pare ali za vecinu nas koji smo ili studenti ili zivimo na racun staraca je to pravo bogatsvo...ja kad sam nekome duzan sto kuna me sram iz kuce izac dok mu ne vratim a da ne kazem na ovakav nacin se pokusavat dokazivat...decko je jos mlad, zivot ce ga naucit ;)
Luka 0101:
nema veze sto nisu neke pare u pitanju al ak nisu njegove onda nisu njegove...
meni je duza 250 ili 300 kn vise se ni ne sjecam.. ali..
ja za te novce jedem tjedan dana, ili si mogu kupit stegu cigareta ili vozit se pol mjeseca... uopce nebitno...
bio je baja kad se svađao sa hacom i kada mu je ON poslao ciglu umjesto fotoaparata ako se sjecate.. a sada ovako... supak od covjeka
gokiSP:
Napravio je isto što i hac njemu. Ja sam mu poslao mašinu, on nije uplatio novce. I još mi kaže kako je prodao moju mašinu ali nema sad za uplatit. :binkybaby:
marko209vx:
--- Citat: Luka 0101 - 16 Srpanj, 2010, 12:25:48 ---nema veze sto nisu neke pare u pitanju al ak nisu njegove onda nisu njegove...
meni je duza 250 ili 300 kn vise se ni ne sjecam.. ali..
ja za te novce jedem tjedan dana, ili si mogu kupit stegu cigareta ili vozit se pol mjeseca... uopce nebitno...
bio je baja kad se svađao sa hacom i kada mu je ON poslao ciglu umjesto fotoaparata ako se sjecate.. a sada ovako... supak od covjeka
--- Kraj citata ---
pa upravo ti o tome kazem, po ovome sta on pokazuje to njemu ocito nisu neki novci, a vecini nas je to znacajan novac!
devil_ma-yela:
sumnjiv i antipatičan od početka! :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju