Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (91/102) > >>

pixa.93:
si smontiro ti tog kucelja.daj slike da vidimo kak zgleda

aeroxtuning:
Ma jesam,motor vozi ide leti...eto :) kome postavljat slike?nema potrebe nikakve,na phsm sam izbrisao temu jer su ljudi doslovno bolesni,ja ne znam šta je to......napisem u SVOJOJ temi da ću promijenit ulje,filtere i svjecicu nakon 1000 km,odma svi komentiraju da sam DEBIL,MAJMUN KRETEN itd itd....stvarno ne shvaćam to niti želim shvatit takve majmune retardirane....

uglavnom,motor se vozi,i sutra ga vozim jer ne radim(napokon).....

gokiSP:
Tu ti nitko nije rekao da si majmun, daj tu slike  :happy6:

pralas:

--- Citat: aeroxtuning - 07 Lipanj, 2010, 22:25:43 ---Ma jesam,motor vozi ide leti...eto :) kome postavljat slike?nema potrebe nikakve,na phsm sam izbrisao temu jer su ljudi doslovno bolesni,ja ne znam šta je to......napisem u SVOJOJ temi da ću promijenit ulje,filtere i svjecicu nakon 1000 km,odma svi komentiraju da sam DEBIL,MAJMUN KRETEN itd itd....stvarno ne shvaćam to niti želim shvatit takve majmune retardirane....

uglavnom,motor se vozi,i sutra ga vozim jer ne radim(napokon).....

--- Kraj citata ---
aj najvaznije da si zadovoljan :icon_thumright:
imas srece vrijeme ce te sluziti :toothy9:
zasluzio si,da se posteno provozas :)

aeroxtuning:
Ovako,puno članova mi traži slike dijelova koje prodajem ali sam u nemogućnosti poslat ih zbog iPhone-a sugavog jer neće ni na YouTube ni da pošalje mail i sam se gasi itd....a komp mi svakako ne valja pa da mogu reinstalirat software.....uglavnom bit će,moram sto prije prodat dijelove,pa mi je za ostalo lako....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju