Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (86/102) > >>

aeroxtuning:
Jutros me zove gospar Kucelj i kaže da se na topu radi te da mi ga sutra šalje,ajooooooooj :) narucio sam i DNA otvoren filter,a moram i dizne i to bi cca trebalo biti 65-70 brutalnih konja..... Ja stvarno ne mogu opisat kako taj motor brutalno ubrzava......

na motoru mi je trenutno sve standard te smo opalili race sa duke-om 3......ma popapao sam ga za doručak.....

pralas:
ajde super bas mi je drago sto dolazi kucelj :icon_thumright:
kad padne montaza,stavi koju sliku za nas obicne smrtnike da uzivamo :toothy9:

aeroxtuning:
Naravno ;)

DevMichele:

--- Citat: aeroxtuning - 31 Svibanj, 2010, 22:38:24 ---Jutros me zove gospar Kucelj i kaže da se na topu radi te da mi ga sutra šalje,ajooooooooj :) narucio sam i DNA otvoren filter,a moram i dizne i to bi cca trebalo biti 65-70 brutalnih konja..... Ja stvarno ne mogu opisat kako taj motor brutalno ubrzava......

na motoru mi je trenutno sve standard te smo opalili race sa duke-om 3......ma popapao sam ga za doručak.....

--- Kraj citata ---

koliko ima seriki 55? 60 uvrh glave kako si sa seriskim spuhom izvuko jos 10ks?

J.U.R.C.A:

--- Citat: aeroxtuning - 27 Svibanj, 2010, 00:50:12 ---Hvala :) samo mi se nemojte smijat sto ne prednja guma krivo okrenuta :) tj.vulkanizer je greskom stavio :)

--- Kraj citata ---
kompa pogledaj strelicu na gumi!
ako je dunlop onda je dobro stavljena jer kada kocis onda ima smisla ovako naopacke sare(ista stvar na mom kavcu) isto su tak sare! a strelica tako pokazuje znaci dobro je!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju