Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (82/102) > >>

aeroxtuning:
stvarno ima likova.....kako sam projekt predstavio i na phsm forumu,našlo se par majmuna koji podjebavaju uvijek u temi....te dobijam poruke da izbrisem profil od tamo jer sam "debil iskompleksirani"

Ajd da sam nešto reko krivo ili nekoga uvrijedio,čak bi i shvatio da su to mulci kao i ja,ali dečki imaju debelo preko 20 godina i tako se ponašaju.....opet se cudim šta sve to izlazi iz picke,zalosno....

pralas:
ma boli te za te koji su ljubomorni.... :angry7:
ma  motor je ziva perverzija,boli te za druge neka ga oni sloze ako znaju pa neka onda seru :angry7:

pixa.93:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Svibanj, 2010, 22:12:53 ---stvarno ima likova.....kako sam projekt predstavio i na phsm forumu,našlo se par majmuna koji podjebavaju uvijek u temi....te dobijam poruke da izbrisem profil od tamo jer sam "debil iskompleksirani"

Ajd da sam nešto reko krivo ili nekoga uvrijedio,čak bi i shvatio da su to mulci kao i ja,ali dečki imaju debelo preko 20 godina i tako se ponašaju.....opet se cudim šta sve to izlazi iz picke,zalosno....

--- Kraj citata ---
problem je u tome sta oni nemajunovce za to i mogu samo sanjat, imaju neke nadrkane pedesetke iz 90 i neke i to je to, ljubomora cista

aeroxtuning:
Ma nebitno sto voze i koliko novaca imaju,to je potpuno nebitno....nego bi volio znati razlog zašto pljuju po meni kao da sam im ubio nekog..... :dontknow:

pixa.93:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Svibanj, 2010, 22:29:40 ---Ma nebitno sto voze i koliko novaca imaju,to je potpuno nebitno....nego bi volio znati razlog zašto pljuju po meni kao da sam im ubio nekog..... :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa daj citaj sta pisem   LJUBOMORA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju