Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (79/102) > >>

igor.sb:

--- Citat: devil_ma-yela - 23 Svibanj, 2010, 21:01:36 ---nijedan!

--- Kraj citata ---

shacal?

btw..ruzan je kuceljko  :dontknow:

aeroxtuning:
Joooooj,sad sam bio do prijtelja di mi je ktm....posa sam skinut gumu s felge od sp-a koju je goki pripalio i koja se raspolovila :) nisam ponio ajfon pa nisam ni uspio slikat zadnji kraj od exc-a,perverzno ga je upasovao,pffffff :)

mhr-team:
momčino evo baš sam gledao sad projekt od početka do kraja  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

šta reći drugo osim još jednom, puno sretnih kilometara,.... a za užitak u vožnji će se pobrinuti sam KTM  :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: mhr-team - 25 Svibanj, 2010, 12:52:05 ---momčino evo baš sam gledao sad projekt od početka do kraja  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

šta reći drugo osim još jednom, puno sretnih kilometara,.... a za užitak u vožnji će se pobrinuti sam KTM  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala  :icon_thumright:

aeroxtuning:
aaaaaaaaaaaa,ovih dana sam lud.....sad mi je ovaj frend poslao mms sa slikom,zadnji je kraj upasovan,aaaaaaa kako izgleda........

ajde ajde ko će mi dat e mail da mu posaljem sliku da je uploada......ajde moram se pokurciti....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju