Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (76/102) > >>

kale_malossi:
motor je brutala..svaka cast..=) :klanjamose:

sfreak:

--- Citat: aeroxtuning - 23 Svibanj, 2010, 17:21:06 ---Nije problem u novcima,nego stvarno ne želim bacat novce samo zbog toga sto bi mi pisalo akrapovic....stoji da je najbolji,ali kad jedan Tomislav Marić koji je toliko toga probao kaže da je sve to isti rac,onda mora bit tako.....npr samo grana za smc 690 košta 6000 kn,a dužine je cca pola metra.....glupost.ko kupi to najveći je kreten...

Ruzan vam ovaj kuceljov top?? Prvi ste koji su to rekli....... :dontknow: meni predobro izgleda...

--- Kraj citata ---

nemoj me krivo shvatit, ali kucelj i deak i slicno su mi auspusi za stavit na VXR-a (gdje bi opet radje stavio 4road ili SBK recimo)...imam misljenje da bi bolje performanse imao sa Akrapom ponajvise, a cak i sa Leom ili nekim poznatijim...mozda se i varam jer nisam imao prilike probat, ali ako su decki napravili u suradnji dobar auspuh, svaka im cast...cijena je presudna ali jednostavno nije mi to to kad vidim to na nekom KTM-u...u svakom slucaju ako vec i nema bit ce mjerenja i koliko se dobilo ili izgubilo, tako da i ja mozd apromijenim misljenje...ovako bi ili pustio serijski ili kupio renomirani pa makar i polovni...kod KTM-a malo teze jer koliko znam u slucaju Akrapa on se moze uzet samo preko KTM-ovog dilera...

jel ima homologaciju za cestovnu voznju taj Kucelj...ako nema to je kod mene veliki minus...

sto se tice izgleda...iz ovog kuta slikano kako je na slici, meni je ruzan...sve je to relativno, treba uzivo vidjet

aeroxtuning:
Neki odma pomisle,ma di Kucelj na npr ktm-a.....a jel znate da ljudi prave za sebe koliko sam imao prilike vidjet kad sam bio u Njemačku i Nizozemsku,auspuhe kućne izrade za npr gsx r 1000,k6,k7,k8 yamaha r1,takodjer sam vidio brdo ktm-a sa nikad vidjenim spuhovima....ovo pod "kucna izrada" mislim isto sto i kucelj,jer da se razumijemo male se razlike u performansama,jest da su to neka mjerenja itd,sve mora bit u desetu,no najveća razlika je u korištenju materijala......

pralas:
e jel kucelj ima homoglaciju za cestovnu uporabu ???

DevMichele:
nijedan hr projzvodjac spuhova nema homologaciju  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju