Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (71/102) > >>

aeroxtuning:
Nažalost koš nije još gotov,jbg....bit će sve gotovo i sastavljeno sljedeći tjedan....uskoro dolaze brembo radijalna pumpa i slideri vilica,ne mogu docekat da sjednem na macana,uffff :)

aeroxtuning:
Zahvaljujući clanu foruma "Tiho" slideri i pumpa su mu danas stigli te mi ih je odmah poslao,stvarno nemam rijeci jer je momak maksimalno izašao u susret,a cijena je ono ajme
meni,prejeftino  :icon_thumright:

iskreno se nadam da će do petka djubre biti spremno za djir  :icon_thumright: :icon_thumright:

fatal1ty:
koliko si dao za pumpu ? Daj neke slike okaci

Pupo:

--- Citat: fatal1ty - 22 Travanj, 2010, 09:50:16 ---koliko si dao za pumpu ? Daj neke slike okaci

--- Kraj citata ---

Morat ćeš pričekat koji dan za odgovor.

LP

aeroxtuning:
U subotu i nedjelju je motor vozen :) mogu reci da preprebolesno ide,uffffff,lud sam još :) saljem fuzastere vozača na pjeskarenje,naruceno je sljedeće:crna KTM power parts poluga mjenjaca,novi stitnici na tubovima+original KTM naljke,narancasta crijeva za karburator,novi poklopac ispod cepa rezevara,nova prednja osovina sa maticom :) još trebam sutra,preksutra poc kupit sve nove sarafe za plastike,ali uzet ću inbus sarafe okrugle lijepe,ne one seljacke na ključ 10  ;D još treba ustelat prednji kraj jer su trokuti skidani radi pituravanja i to bi bilo to :) stavljeni slideri,ma motor mi bolesno izgleda,a nema plastike osim blatobrana i prednje maske,a zamislite kad sve bude na okupu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju