Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
--- Citat: PROOF - 28 Ožujak, 2010, 21:29:55 ---svaka cast luka...... ai s ovim zastitama na rucicama mi izgleda preprepreodvratno........ ali o ukusima se ne raspravlja :D samo nastavi tako :D
--- Kraj citata ---
meni je bas bez njih kao i većini odvratan,bez ovoga to ne bi bilo to,ali postujem svacije mišljenje.... :icon_thumright: :icon_thumright:
@Luka-to mi je prijatelj koji mi je pomogao stavit kotače :)
Pupo:
--- Citat: aeroxtuning - 28 Ožujak, 2010, 21:41:43 ---meni je bas bez njih kao i većini odvratan,bez ovoga to ne bi bilo to,ali postujem svacije mišljenje.... :icon_thumright: :icon_thumright:
@Luka-to mi je prijatelj koji mi je pomogao stavit kotače :)
--- Kraj citata ---
Ja mislio da je to bullet al onda vidim da nije ;D Strava je ktm, al neka spulja bi sjela ko budali šamar, ovaj ktm-ov grbavi mi nikako nepaše, užasan je. Većinom su mi i serijski ok, al ovo je koma :angry7:
De si nabavi karbonski deklo za mašinku :)
aeroxtuning:
da,da :) svakako ide neki aftermarket gore,akrap mi se ne uklapa jer je top dosta dugacak,tako da ce ici ili serdar TT-3 ili leo vincek X3
Pupo:
--- Citat: aeroxtuning - 28 Ožujak, 2010, 22:27:55 ---da,da :) svakako ide neki aftermarket gore,akrap mi se ne uklapa jer je top dosta dugacak,tako da ce ici ili serdar TT-3 ili leo vincek X3
--- Kraj citata ---
O pa sa X3 dolazi i čarobna kutijica, bar za neke motore :icon_biggrin:
aeroxtuning:
kako mislis carobni ??? sta je nesto gratis? :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju