Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (66/102) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: PROOF - 28 Ožujak, 2010, 21:29:55 ---svaka cast luka...... ai s ovim zastitama na rucicama mi izgleda preprepreodvratno........ ali o ukusima se ne raspravlja :D samo nastavi tako :D

--- Kraj citata ---
meni je bas bez njih kao i većini odvratan,bez ovoga to ne bi bilo to,ali postujem svacije mišljenje....  :icon_thumright: :icon_thumright:

@Luka-to mi je prijatelj koji mi je pomogao stavit kotače  :)

Pupo:

--- Citat: aeroxtuning - 28 Ožujak, 2010, 21:41:43 ---meni je bas bez njih kao i većini odvratan,bez ovoga to ne bi bilo to,ali postujem svacije mišljenje....  :icon_thumright: :icon_thumright:

@Luka-to mi je prijatelj koji mi je pomogao stavit kotače  :)

--- Kraj citata ---

Ja mislio da je to bullet al onda vidim da nije  ;D Strava je ktm, al neka spulja bi sjela ko budali šamar, ovaj ktm-ov grbavi mi nikako nepaše, užasan je. Većinom su mi i serijski ok, al ovo je koma  :angry7:

De si nabavi karbonski deklo za mašinku :)

aeroxtuning:
da,da :) svakako ide neki aftermarket gore,akrap mi se ne uklapa jer je top dosta dugacak,tako da ce ici ili serdar TT-3 ili leo vincek X3

Pupo:

--- Citat: aeroxtuning - 28 Ožujak, 2010, 22:27:55 ---da,da :) svakako ide neki aftermarket gore,akrap mi se ne uklapa jer je top dosta dugacak,tako da ce ici ili serdar TT-3 ili leo vincek X3

--- Kraj citata ---

O pa sa X3 dolazi i čarobna kutijica, bar za neke motore  :icon_biggrin:

aeroxtuning:
kako mislis carobni  ??? sta je nesto gratis?  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju