Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
aeroxtuning:
Mislim da je ovaj materijal isti,gotovo sam siguran......
vx:
mislim da je to materijal koji koriste i za sjedala vodenih skutera....
zaboravija san ti komentriat motor :toothy12:...super je...bode u oči serijski auspuh..da,znam da ćeš ga mijenjati kad budeš mogao....po meni bi samo akrap dolazio u obzir i to heksagonal
jedan je čak izveo 2 auspuha
a što planiraš u vezi plastika? samo naručitit naljepnice ili? ima tako jebenih kombinacija ...a što je najbolje plastike i nisu skupe..ja bi imao 3-4 seta :icon_biggrin:
(mislim da nije problem pripasati plastike s smc-a, na njemu me smeta samo prednja maska i,inače mi je sve :icon_thumright: )
aeroxtuning:
Akrap evolution mi se bas ne uklapa,ići će ili serdarevic ili Leo vince.....a ne znam jel znaš,ali odavno sam uzeo masku prednju od modela exc 2009,imaš par stranica unazad sliku kako izgleda,bas ono sjeda ko budali samar :)
cosa_wp:
--- Citat: aeroxtuning - 25 Ožujak, 2010, 00:15:37 ---Akrap evolution mi se bas ne uklapa,ići će ili serdarevic ili Leo vince.....a ne znam jel znaš,ali odavno sam uzeo masku prednju od modela exc 2009,imaš par stranica unazad sliku kako izgleda,bas ono sjeda ko budali samar :)
--- Kraj citata ---
mani se serdarevića akrap je akrap!!!!!!!
aeroxtuning:
sutra nakon skole idem do varioca da mi povari zadnji kos,10 minuta posla,nakon toga cu ga malo pobrusiti i poslati u zg na plastifikaciju u crno ;)
evo jedna umjetnicka,zmogavci su mi ogavni,naravno da necu vozit sa njima :D
edit:zab sam reci da je narucena radijalna pumpa :060 :060 :060 :thumbup2 :thumbup2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju