Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
hondastreet:
ufff predobro izgleda... :o
aeroxtuning:
malo srece u nesreci,felge sastavljene i valjda su krenule prema meni jos jucer ujutro,do sljedeceg tjedna se nadam voznjici,aaaa,jedva cekam,sa roxom se plan nastavlja,dosli drugi puta dijelovi sa kromiranja,cim podignem,nabacit cu par slicica da drkate........e pa ljudi moji,sta ja sve radim zbog scoota jebenog,to je nevjerovatno,sam sebe u probleme stavljam samo da bude sve pic pic,morat ce se isplatit inace oba motora bacam u more
domagoy 46:
--- Citat: aeroxtuning - 12 Ožujak, 2010, 22:40:10 ---malo srece u nesreci,felge sastavljene i valjda su krenule prema meni jos jucer ujutro,do sljedeceg tjedna se nadam voznjici,aaaa,jedva cekam,sa roxom se plan nastavlja,dosli drugi puta dijelovi sa kromiranja,cim podignem,nabacit cu par slicica da drkate........e pa ljudi moji,sta ja sve radim zbog scoota jebenog,to je nevjerovatno,sam sebe u probleme stavljam samo da bude sve pic pic,morat ce se isplatit inace oba motora bacam u more
--- Kraj citata ---
isplatit će se sigurno.rox će biti ludnica :) :icon_thumright:
aeroxtuning:
da budem iskren,jedan ce bit komplet slozen kroz par dana,a scoot ce jos malko pricekat,jedva cekam ljeto da radim kao covijek i ne j**** se ovdje na forumu......vise mi je dosta svega,zelim vozit i ludirat se,a ne visit odi cekajuci da mi stigne neki dio i da se odma pohvalim,pun mi je k vise toga
White:
--- Citat: aeroxtuning - 27 Veljača, 2010, 02:29:39 ---evo tudej stigle 2 naljke,radjene po mom ukusu,klasika malcice izmjenjena,za na one crne bocne plastike,ma divota,odusevljen sam :) kako volim detalje,to je cudo jedno :frajer:
--- Kraj citata ---
nabaci slikicu kad ih montiraš :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju