Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
Pupo:
De nabaci koju sliku da malo slinimo! :icon_biggrin:
aeroxtuning:
--- Citat: Pupo - 19 Veljača, 2010, 10:18:03 ---De nabaci koju sliku da malo slinimo! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
trenutno mi je ajfon kod seke dok ne nabavim isti za nju....od prekjucer koristim komp,meni sasvim nesto "novo" :toothy12: bit ce slika sutra ili preksutra sigurno :icon_thumright:
Zoki,i mene privlace r-ovi jako ali ih ne bi volio imati bas iz tog razloga zato jer se to ne moze voziti polako.....samim time mi je sm zabavniji i vise nekako uzivam u njemu....
Drnda:
prije bi poginuo sa SMa nego sa R-a , to za sebe govorim.. jer sam na njemu skloniji ulijetanju svakakvome, a sa R-om bi malo vise pazio.. vozio sam ih i na njima sam normalniji nego na skutu.. da se docepam SMa sto mi je zelja jednoga dana.. nebi dugo :icon_biggrin:
sfreak:
budimo iskreni, koga ne privlace r-ovi...kad god vidis neki stanes i gledas...
ali opet ja ne bi volio imat r-a ne zato sto je brz, nego jednostavno kad vidim neki SM kazem si to je to...ako ne SM, onda bi jednog V2 nakeda...
aeroxtuning:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Veljača, 2010, 18:48:34 ---prije bi poginuo sa SMa nego sa R-a , to za sebe govorim.. jer sam na njemu skloniji ulijetanju svakakvome, a sa R-om bi malo vise pazio.. vozio sam ih i na njima sam normalniji nego na skutu.. da se docepam SMa sto mi je zelja jednoga dana.. nebi dugo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: a ja ne mogu docekat sjesti na njega,joooooj.jos sam kacigu da rijesim i full sam kompletan sto se opreme tice,kad budem imao novaca kupit cu alpinestars ili neke cizme i to je to,pusti stvari,necu ga vozit u fensi Levis jakni pa da se razderem ko pi*ka u nedaj Boze slucaju pada...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju