Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
gokiSP:
uf sad sam se napalio na ktm-a :toothy10:
sfreak:
--- Citat: aeroxtuning - 15 Listopad, 2009, 21:12:24 ---tenk ju,imas đir :Dradim(jos 10 mjesec) onda radim sa starim,dok neki spavaju do podna ja sam vec doma mrtav umoran,cijeli od znoja,prljav.... i kad mi neko kaze nema para....ko hoce da radi vazda ima para....petkom i subotom sam vanka,ovako obicnim danima navecer pođem na pice,malo na net i tako,jutro skola,popodne posao,ovisi koji,nerijetko ugrabim i odradim oba u jednom danu....
--- Kraj citata ---
super je to...ja sam zadovoljan koliko sam zaradio na ljeto sad...ali jbg sad je fax i ne mogu...pitanje je kako cu zavrsit fax uopce...a sa gimnazijom je sranje se za zaposlit...
ali nismo u oprah show-u, samo ti uzivaj sa zvjerkom :headbang:
aeroxtuning:
--- Citat: sfreak - 15 Listopad, 2009, 21:23:37 ---super je to...ja sam zadovoljan koliko sam zaradio na ljeto sad...ali jbg sad je fax i ne mogu...pitanje je kako cu zavrsit fax uopce...a sa gimnazijom je sranje se za zaposlit...
ali nismo u oprah show-u, samo ti uzivaj sa zvjerkom :headbang:
--- Kraj citata ---
ma pusti i motore i sve prijatelju....kad si visoko obrazovan,imas onda je#en posao,mozes kupit ne ktm-a nego agustu....
sfreak:
--- Citat: aeroxtuning - 15 Listopad, 2009, 21:28:46 ---ma pusti i motore i sve prijatelju....kad si visoko obrazovan,imas onda je#en posao,mozes kupit ne ktm-a nego agustu....
--- Kraj citata ---
istina...ali kako sam imao naviku u srednjoj skoli nis ne ucit, tesko da cu se toga rijesit na faxu...ako se dogodi najgore, morat cu si sam platit fax sto je ok, sad sam upao bez placanja...
cuj...skutera tako rec ni nemam jer je stalno u garazi takav kakav je, auto nemam (vozim od stare)...nemam sta pustit...hahahaha
White:
aaaaa...predivan :notworthy: :notworthy: :notworthy: di je te-te sada da komentira :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju