Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera stalker

<< < (19/25) > >>

pajo:
mislim da imaš u šijani odma iznad skf-a sam bio vidio 1200,1400 grdaciju.i imaju jako dobre paste za polirati(ako nisi več gledo)i preko puta čipoteke ima jedan dučan sa brdo izbora pasti...

vanjossi:

--- Citat: pajo - 09 Siječanj, 2010, 11:57:04 ---mislim da imaš u šijani odma iznad skf-a sam bio vidio 1200,1400 grdaciju.i imaju jako dobre paste za polirati(ako nisi več gledo)i preko puta čipoteke ima jedan dučan sa brdo izbora pasti...

--- Kraj citata ---
onaj supercolor? da ali za pastu nedam 100 kn nema sanse, kad plava kreda dode 30 kn

pajo:

--- Citat: vanjossi - 09 Siječanj, 2010, 16:03:00 ---onaj supercolor? da ali za pastu nedam 100 kn nema sanse, kad plava kreda dode 30 kn

--- Kraj citata ---
ne superkolor malo iznad skf-a di miješaju boju(mali dučan)10metara od skf dučana...
a za pastu ima preko puta čipoteke dučan što ti miješaju svakakvih past ja sam uzo 3dec,oko 30kn sam dao

vanjossi:

--- Citat: pajo - 09 Siječanj, 2010, 17:03:19 ---ne superkolor malo iznad skf-a di miješaju boju(mali dučan)10metara od skf dučana...
a za pastu ima preko puta čipoteke dučan što ti miješaju svakakvih past ja sam uzo 3dec,oko 30kn sam dao

--- Kraj citata ---
nisam mislio na papire. mješaju paste? nisam znao baš cu ici pitat :icon_thumright:

Ive_MHR:
mozda neko ima plave krede a ni nezna da ima :icon_biggrin:

j#bote ima je garant negdje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju