Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera stalker
nrg extreme:
a čuj sol je u zraku pa brzo zariba mašina. :toothy12: :toothy12:
ma mora to i više od 2 dana,ugl sretno.
pa šta nisi pripaso one vilice koje si imo? :dontknow:
vanjossi:
normalno da mora :toothy12: neda mi se variti stupove i kemijat,samo cu casicu od runnerovih vilica prebacit na stalkerove vilice i to je to imam veci disk.. disk..danas sam dao plastike na farbanje..
pajo:
--- Citat: vanjossi - 27 Studeni, 2009, 01:03:00 ---zapelo je kod vilica i volana..nemogu nigdje nac bas za stalkera..ja se nadam da ce biti odlicno, jer ovdje u puli ovaj kit nije trajao nikome duze od 2 dana..
--- Kraj citata ---
bože dragi pa šta su radili da tako zaribava??
valjda neče kod tebe tako??
ajd samo pomalo ti to sklopi pa da vidim stalkera mora da odlično ide :icon_thumright: :icon_thumright:
zipst:
na tvom mistu ne bi ni pokusava stavljat staj auspuh na taj kit, znan sta prican jer sam izgubija zivaca ko u prici kad san isa ustelovat taj kit s arrow performerom koji je ludilo radija na malossi gus kitu. s tim arrowom motor nije isa s mista, stavim serijski auspuh S KATALIZATOROM i motor ide neusporedivo bolje, nekih 90-100 s tim da se bas osjetilo koliko je zagusen. kad san rijesija narda to je bilo to, al mi je do onda kit vec bija gotov... :'(. ako vec imas priliku, pravac u it i nabavi pravi spuh
vanjossi:
nemam ja arrow performer... ja zelim prvo probat s tim auspuhom, ako ne bude dobro lako ga prodat kad nema ni 200 km..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju