Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

gilera stalker

<< < (6/25) > >>

vanjossi:
stigli su dijelovi od slowridera, pa sam nesto i radio danas..montirao sam kit i radilicu, slozio variomat, nparavio lamele za usis, montirao karb(sa vakumom), jos me ceka da stavim lezaj od kotaca i lezaj od primara i masina je sklopljena..evo slike dijelova

uljnu pumpu sam maknuo jer cu radit mjesavinu..
i pitanje,vidio sam da u upustvima torsion control ide na kvacilo a ne na polutke, medjutim meni se vise cinilo da ide na polutke,jel grijesim? :confused5:

pajo:
trebalo bi da ide na kvačilo ko svima.tako je kod mene :icon_thumright:
izgleda da če skuter bit pravi bonbon inače mi se sviđa stalker jedino ova gljiva me bode ima da grmi ko mutav.
 :icon_thumright:

vanjossi:
i meni se cini,al kad me je clan IVE_MHR bacio u dilemu, a prvi put to vidi. al sta je najbolje ljepo sjedne ovako nista onda cu ga okrenut na kvacilo.
ne sviđa se ni meni stalker, najradije bih svog bivseg runnera nazad..al kad ga dovrsim mozda mi se svidi.. :happy6:

pajo:

--- Citat: vanjossi - 11 Studeni, 2009, 01:06:13 ---i meni se cini,al kad me je clan IVE_MHR bacio u dilemu, a prvi put to vidi. al sta je najbolje ljepo sjedne ovako nista onda cu ga okrenut na kvacilo.
ne sviđa se ni meni stalker, najradije bih svog bivseg runnera nazad..al kad ga dovrsim mozda mi se svidi.. :happy6:

--- Kraj citata ---
ive ive.bolje ga ti stavi kako piše nego koji to kit ide gore??
ustvari koji če setup biti??

vanjossi:
i sto se tice gljive ni meni se ne sviđa,dere se,pa dok ne razradim skut vozit cu s njom a onda preradit airbox.
set up:
tpr alu kit
bgm evolution radilica
arrow profesional
tpr variomat i remen
standardno kavacilo sa ljubicastom malossi centralnom i žutim malossi šušticama, torsion control
rms zvono(skupljam repa za rms stimajuce kvacilo)
preraden usis
19 karb
ako dodem do nekih para obavezno produzene brzine..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju