Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera stalker
Trinad:
--- Citat: vanjossi - 10 Prosinac, 2009, 22:14:52 ---
ovaj bijeli stalker je od frenda
--- Kraj citata ---
Šta su to na bijelome felge od Runnera? Šta ti je frend bacio i distancijere za klješta?
vanjossi:
da nisu mozda i na jednom i na drugom felge od runnera?
on je rezao disk, a ja sam stavio vlice od runnera i slozio volan da izgleda serijski
Trinad:
--- Citat: vanjossi - 10 Ožujak, 2010, 20:42:47 ---da nisu mozda i na jednom i na drugom felge od runnera?
on je rezao disk, a ja sam stavio vlice od runnera i slozio volan da izgleda serijski
--- Kraj citata ---
Znam već da si stavljao vilice od Runnera tako da je sve na šaraf, al me zanimalo za ovaj bijeli skut :icon_thumright:
A čekaj, iza ti je samo opruga i amortizer od runnera :icon_scratch:
vanjossi:
nije sve na šaraf, ima tu i tokar posla oko volana..
iza je je komplet amortizer od runnera al sam ja stavljao gumene podloške da bude malo višlji jedno 3 cm
a ovo sa bijelog skuta nije dobro riješenje jer se onda tokari disk bolje je distancijere za klješta napraviti
Trinad:
--- Citat: vanjossi - 10 Ožujak, 2010, 22:48:32 ---nije sve na šaraf, ima tu i tokar posla oko volana..
iza je je komplet amortizer od runnera al sam ja stavljao gumene podloške da bude malo višlji jedno 3 cm
a ovo sa bijelog skuta nije dobro riješenje jer se onda tokari disk bolje je distancijere za klješta napraviti
--- Kraj citata ---
Kolko sranja oko toga pripasavanja, nevjerojatno :sad1:
A to za distancijer klješta se slažem :icon_thumright:
Inače boja :happy6: ti je :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju