Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
gilera stalker
doc-sr150:
ljepo ljepo... :headbang: :headbang: :headbang:
Ivan SP:
bravo bravo samo polako i bez fuša
vanjossi:
nema fuša, mora izgledat kao iz tvornice :toothy9:
mislio sam staviti i drag volan sa svim popratnim dijelovima al mislim da ce to biti slijedecu zimu jer mi je bitnije sada ulzit u masinu..
s obzirom da ima lc blokove,tj ac al sam nabavio stranu od paljenja koja ima rupu za vodenu pumpu,razmisljam da slozim neki lc..
znam koje su prednosti lc, medjutim uz pravlino "rukovanje" ac masina moze takoder biti trajna, sta ne?
R@kija:
--- Citat: vanjossi - 29 Listopad, 2009, 22:08:00 ---nema fuša, mora izgledat kao iz tvornice :toothy9:
mislio sam staviti i drag volan sa svim popratnim dijelovima al mislim da ce to biti slijedecu zimu jer mi je bitnije sada ulzit u masinu..
s obzirom da ima lc blokove,tj ac al sam nabavio stranu od paljenja koja ima rupu za vodenu pumpu,razmisljam da slozim neki lc..
znam koje su prednosti lc, medjutim uz pravlino "rukovanje" ac masina moze takoder biti trajna, sta ne?
--- Kraj citata ---
ma ostavi ac..nemas crijeva vode sranja..ide i ac dobro
giannelli:
--- Citat: vanjossi - 29 Listopad, 2009, 22:08:00 ---nema fuša, mora izgledat kao iz tvornice :toothy9:
--- Kraj citata ---
meni su u servisu rekli jednom da blokove npr ima slejvi od runnera i desni od nekog drugog pia motora i nevalja spajat da nece dihtat kako treba.. moze tko potvrdit dal je istina?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju