Tehnički kutak > Tuning skutera
stihl ulje za dvotaktne motore
shegy:
--- Citat: igor.sb - 13 Listopad, 2009, 21:14:28 ---necemo pretjerivat :toothy12: :toothy12:
kad kupujes litru 50-55kn, s mjericom 80-85
10litara(bačva) je nekih 350kn ak se dobro sjecam
tako da bi ti trebao cjeniti 300kn il manje
:icon_thumright:
i stvarno imas 10000 tema o tom ulju
@ giannelli crvenkasto ljubicaste je boje
--- Kraj citata ---
meni je u stilovom servisu rekao da na bacvu od 10 l daje popust 10 %
onda je neki zajeb izgleda kod tog u tom servisu...
nista onda zaboravite!
SlowRider:
--- Citat: shegy - 13 Listopad, 2009, 21:07:11 ---tocim stihlovo ulje jako jako dugo i manje mi dimi nego sa šelovim uljem.. ono je bilo katastrofa...
--- Kraj citata ---
koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2009, 22:10:26 ---koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.
--- Kraj citata ---
Sta, treba ti za slat poruke indijancima? ;D
Zeljac:
pa sigurno ti stari radi u sumariji znam da nema veze sa temom ali pametno on to dobije dabe moj jedan frend mi stalno do cepa sipa .. heh tog stila u ditecha . i ide ko :toothy9:
shegy:
--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2009, 22:10:26 ---koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.
--- Kraj citata ---
zelena je bocica i kosta 58kn litra
--- Citat: Zeljac - 13 Listopad, 2009, 23:21:50 ---pa sigurno ti stari radi u sumariji znam da nema veze sa temom ali pametno on to dobije dabe moj jedan frend mi stalno do cepa sipa .. heh tog stila u ditecha . i ide ko :toothy9:
--- Kraj citata ---
ne nitko mi neradi u sumariji! nego znam jednog koji nabavlja ulje za trgovine (i sumariju na posljetku)...i moze rjesiti koliko treba!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju