Tehnički kutak > Tuning skutera

stihl ulje za dvotaktne motore

<< < (2/14) > >>

shegy:

--- Citat: igor.sb - 13 Listopad, 2009, 21:14:28 ---necemo pretjerivat  :toothy12: :toothy12:

kad kupujes litru 50-55kn, s mjericom 80-85

10litara(bačva) je nekih 350kn ak se dobro sjecam

tako da bi ti trebao cjeniti 300kn il manje

:icon_thumright:

i stvarno imas 10000 tema o tom ulju

@ giannelli crvenkasto ljubicaste je boje

--- Kraj citata ---

meni je u stilovom servisu rekao da na bacvu od 10 l daje popust 10 %
onda je neki zajeb izgleda kod tog u tom servisu...
nista onda zaboravite!

SlowRider:

--- Citat: shegy - 13 Listopad, 2009, 21:07:11 ---tocim stihlovo ulje jako jako dugo i manje mi dimi nego sa šelovim uljem.. ono je bilo katastrofa...

--- Kraj citata ---

koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2009, 22:10:26 ---koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.

--- Kraj citata ---

Sta, treba ti za slat poruke indijancima?  ;D

Zeljac:
pa sigurno ti stari radi u sumariji znam da nema veze sa temom ali pametno on to dobije dabe moj jedan frend mi stalno do cepa sipa .. heh tog stila u ditecha . i ide ko :toothy9:

shegy:

--- Citat: SlowRider - 13 Listopad, 2009, 22:10:26 ---koje šelovo ulje? Interesira me ime, ako nista drugo okvirna cijena.

--- Kraj citata ---
zelena je bocica i kosta 58kn litra

--- Citat: Zeljac - 13 Listopad, 2009, 23:21:50 ---pa sigurno ti stari radi u sumariji znam da nema veze sa temom ali pametno on to dobije dabe moj jedan frend mi stalno do cepa sipa .. heh tog stila u ditecha . i ide ko :toothy9:

--- Kraj citata ---

ne nitko mi neradi u sumariji! nego znam jednog koji nabavlja ulje za trgovine (i sumariju na posljetku)...i  moze rjesiti koliko treba!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju