Tehnički kutak > Tuning skutera

stihl ulje za dvotaktne motore

<< < (7/14) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 05 Svibanj, 2011, 21:58:25 ---Procitao sam negdje da ga je Hac koristio,pa sad ne znam koliko je pouzdano..

--- Kraj citata ---
miki tebi to entreba ti ivako i nako nikad nemas ulja neznam kako ide msm znam da je to piaggio ali ipak xDD

JogFromYamaha:
pa ako imas pumpu koja tira ulje onda samo ljevaj u onaj tank ulja
ako radis rucno onda radis mjesavinu 2% = 20ml ulja na 1l benzina 2.5%= 25ml ulja na 1l benzina
i dok se radi rucna mjesavina onda nemas pumpe ulja i radis sam misung tako da nalijes ulje u tank i nasipas benzin na to (ili u kanisteru)

benjamin_hawk:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Svibanj, 2011, 22:06:25 ---pa ako imas pumpu koja tira ulje onda samo ljevaj u onaj tank ulja
ako radis rucno onda radis mjesavinu 2% = 20ml ulja na 1l benzina 2.5%= 25ml ulja na 1l benzina
i dok se radi rucna mjesavina onda nemas pumpe ulja i radis sam misung tako da nalijes ulje u tank i nasipas benzin na to (ili u kanisteru)

--- Kraj citata ---
znaci samo lijevaj ulje neg gurta kolko moze xD

JogFromYamaha:
pa nalij u tank ulja nema frke
gusto je al ce bez problema ic

benjamin_hawk:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Svibanj, 2011, 22:10:49 ---pa nalij u tank ulja nema frke
gusto je al ce bez problema ic

--- Kraj citata ---
ma nevolim experimantisati ima sad malo motula u njemu ovo sto je ostalo i nalit cu 2 deca stihla i miran dok ne dodje stari sa malossi uljem ufff xDD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju