Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Ja i wonderkid iz skole

<< < (4/5) > >>

sven_vx:

--- Citat: luna500rr - 15 Listopad, 2009, 13:17:13 ---Bar je pametniji od tebe 10 puta...
Da je to mhr max tuned, po tom glibu bi prasio i digo bi okretaje u nebesa, ovaj vrti kao serijala s puvalicon, a skoro tako i ide :laughing7:

--- Kraj citata ---
taj motor neide kako bi trebao ic,ali opet ide nekak...makar mislim da bi ga neki malo bolje ustelani piaggio sa trophyjem skinuo bez problema...

White:

--- Citat: pajo - 13 Listopad, 2009, 21:28:35 ---aerox definitivno nije za veče ljude.. ovaj što vozi malo je pre velik za taj skuter.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

jebiga ...sa plastikom na volanu nemogu skretati :drunken_smilie: :laughing9: :laughing9:

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 14 Listopad, 2009, 23:21:01 ---Sam se vi smijte...vidjet cete vi u proljece kad tata stavi trophya i dellorto 17.5 ili 19 i ako bog da mozda neki od yasunija jer brijem da sa zx-om nece to dobivat full performanse(necu ja slagat nek ce dhorvat)...

--- Kraj citata ---

Ma da? A kolko ti to plačaš?  :icon_scratch:  :toothy12: :toothy3:

psycho:
hahhahh

Aerox007:
a daj je..... vas irud...kaj se neznate zajebavat svi ste tu ko gimnazijalci...Daj shvatite da je ovo zajebancija, da imam big bore masinu nebi se tu vama hvaliso nego bi iso na malo bolje stranice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju