Tehnički kutak > Tuning skutera

najisplativiji tunning sr 150

<< < (4/5) > >>

efz:
Evo danas malo srafili po SRki, bila prilika reko aj da skinemo usis, kad ono imas sta vidjet, tuning by Dottore   , znaci komad krpe koji je bio omotan oko lamelica, mislim da je u tome bila tajna krajnje koju je Dottore postizao, te je tajna napokon otkrivena, ja sam to izvadio sutra cu vidjet kak ce skut radit bez te sportske krpe, naravno ocekuje se pad performansi :toothy12:

bull_Mastif:
sporcka krpica lol  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

efz:

--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2009, 22:28:08 ---to sam stavio da mi smanji potrosnju ispod 4 litre i da mi ne dize na zadnji na startu....

--- Kraj citata ---
pa reko sam vec, ocekujem slabije performanse i vecu potrosnju, sorry jos jednom kaj sam tuning otkrio javno ;D

2TDottore:
to je samo jedna od mojih malih tajni koje si otkrio.....a kak si poceo njusit mogo bi otkrit toga malo podosta......ugodnu potragu ti zelim.....  :party0048:

efz:

--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2009, 22:37:27 ---to je samo jedna od mojih malih tajni koje si otkrio.....a kak si poceo njusit mogo bi otkrit toga malo podosta......ugodnu potragu ti zelim.....  :party0048:

--- Kraj citata ---
ok, izvjestavat cu kako budem otkrivao, aj nam samo napisi di ima tih sportskih krpica za kupit i koja je cijena, kakva je razlika sa i bez, onak u kratko, ja jos nisam stigao isprobat  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju