Tehnički kutak > Garaža

Zastarjeli rox!

<< < (16/40) > >>

Antares:
Nemaš što ne bit zadovoljan. Super to ide  :icon_thumright:

dhorvat:
Jučer si se oš#pčil i nisi htel rejs do Medsava  :toothy9:

Ionak mi je prijenos raštelan i remen i rolice u qrcu i teži sam 30-40 kila i imam slabiji spuh... al svejedno nisi htel  :drunken_smilie:

ChRiStIaN:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 11:33:45 ---Sigurno si sa base kitom i base spuhom išo brže...  :dontknow:

Lako je stavit Midrace i bit faca.  :laughing1:

--- Kraj citata ---

ma kakav midrae...nikad kita kod mene bilo  :)

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 15:22:17 ---Jučer si se oš#pčil i nisi htel rejs do Medsava  :toothy9:

Ionak mi je prijenos raštelan i remen i rolice u qrcu i teži sam 30-40 kila i imam slabiji spuh... al svejedno nisi htel  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
nemam zadnje kocnice pa nemogu se brzo vozit ali dobijem te na ravnici toliko da me u zavoju nemozes dostic kolko te ostavim  :laughing7: :laughing7: :laughing6: :laughing6:

--- Citat: ChRiStIaN - 19 Studeni, 2009, 17:06:03 ---ma kakav midrae...nikad kita kod mene bilo  :)

--- Kraj citata ---
aali jebiga imao si sve bolje na menu od mene osim kaj ja imam base kit,a kolko ti je bolje isao to neznam ali nije toliko bolje isao od mojeg da ga jebes

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 17:38:26 ---nemam zadnje kocnice pa nemogu se brzo vozit ali dobijem te na ravnici toliko da me u zavoju nemozes dostic kolko te ostavim  :laughing7: :laughing7: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Tvoj motor ide odlično, ali još puno žganci treba popapati  :laughing9: :laughing9: :toothy12:

--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 17:38:26 ---ali jebiga imao si sve bolje na menu od mene osim kaj ja imam base kit,a kolko ti je bolje isao to neznam ali nije toliko bolje isao od mojeg da ga jebes

--- Kraj citata ---

Ha gle, C21 je na svemu bolji od ovoga kaj ti imaš sad  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju