Tehnički kutak > Garaža
Zastarjeli rox!
luna500rr:
Preljepo rox, samo cesto mjenjao vlasnike :icon_scratch:
dhorvat:
Dođoh, vidjeh, otiđoh. :angry7:
Ima posla oko tog roxa više nego sam se nadal. :dontknow:
Pa da krenem od početka:
Prvi dojam kad sam vidio motor - :o :o :o :o :o Fakat je lijep, mada su poguljene plastike sa strane (ali niti približno kao moje, al dobro :toothy3:). Drugo kaj sam vidio je 8000 km. Yea right :toothy3: Vidim ćukice ko SlowRiderova replica i plinski amortizer iza. Nogara spigana prema naprijed da bi bolje motor "ležao" i tolko je ležao da je skoro pao preko nogare :laughing7:
Nakon toga vidio sam da ima gljivu i to smo odmah skinuli i stavili airbox bez da sam upalio uopće motor prije toga. Upalim po prvi puta motor i imam kaj za čut - ležajevi radilice su u banani ::)
Doduše upalio je na zub i ja krenem, a motor trokira ko lud. Skinuli smo lulicu sa airboxa i motor je išao odlično bez gušenja. :icon_thumright: Imao je trenutni odaziv na gas kao prava serijala samo izgleda da je obogaćena smjesa na fergazeru pa mu paše više zraka. :toothy11:
Nakon par stotina metara vožnje kad se mašina zgrijala počelo je nešto zvižditi naprijed kod kilera, vjerojatno negdje pušta voda pomiješana sa zrakom :jerk:
Nakon "tolike" vožnje motor se počeo gušiti na dodavanje gasa i shvatili smo da nešto ne štima sa dovodom benzina. I sada rezimiramo koliki bi bili troškovi i koliko ima posla :happy3:
Marko.S:
Sretno decki...samo ga lijepo slozite... :icon_thumright:
fic:
--- Citat: dhorvat - 16 Listopad, 2009, 18:50:58 ---Nakon par stotina metara vožnje kad se mašina zgrijala počelo je nešto zvižditi naprijed kod kilera, vjerojatno negdje pušta voda pomiješana sa zrakom :jerk:
--- Kraj citata ---
sva sreca da ja imam jedan ko novi kiler od aeroxa za prodat :jerk: :jerk: :jerk: ;D ;D
btw sretno pri slaganju :headbang: :headbang:
wonderkid:
--- Citat: fic - 17 Listopad, 2009, 09:20:42 ---sva sreca da ja imam jedan ko novi kiler od aeroxa za prodat :jerk: :jerk: :jerk: ;D ;D
btw sretno pri slaganju :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
sva sreca da je to guma prosvirala,inace dns na motoru saznao da imam italkit 70cc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju