Tehnički kutak > Garaža

Zastarjeli rox!

<< < (6/40) > >>

robert:
pa naravno da idem s lunom. zar još uvjek nisi skužio da mi luna jedino prevozno sredstvo? :laughing7: :laughing7: :laughing7:
al možda uskoro stignu još 2 kotača u garažu.

YamahaSpy:
Uff.. to bi ja u stunt edition prebacio   ;D

wonderkid:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Listopad, 2009, 20:43:40 ---imam ugovor da :D tam je sasija i sve...i ziher je taj jel vidim da fali yaamaha naljepnice...to je falilo kad smo ja i poggi isli pogledat...nakon kaj ga je skrsio...al vidi se da je sredio neke plastike...

btw. imas knjizicu vozila, valjda pisu bivsi vlasnici... :dontknow:

--- Kraj citata ---
brijem da je to tvoj bivsi  :toothy12: :toothy12: ima kod prednje gume naljepnicu od scoter atacka ,motor je dobar jedino me jebe gljiva koju moram maknut pod hitno,jedini problem kod skutera je sto se gusi skuter,to moram rijesiti i stavit spulju(rolice) i onda da ga vozim,inace skuter koji je toliko star odlicno poteze iako je rastelan

wonderkid:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Listopad, 2009, 20:43:40 ---imam ugovor da :D tam je sasija i sve...i ziher je taj jel vidim da fali yaamaha naljepnice...to je falilo kad smo ja i poggi isli pogledat...nakon kaj ga je skrsio...al vidi se da je sredio neke plastike...

btw. imas knjizicu vozila, valjda pisu bivsi vlasnici... :dontknow:

--- Kraj citata ---
daj mi samo reci kaj si ostavio kaj na skuteru kad si ga prodavao ili je sve serijsko ostalo,jel si ostavio ovaj podizac amortizera  ??? ???

ChRiStIaN:

--- Citat: wonderkid - 12 Listopad, 2009, 22:07:24 ---daj mi samo reci kaj si ostavio kaj na skuteru kad si ga prodavao ili je sve serijsko ostalo,jel si ostavio ovaj podizac amortizera  ??? ???

--- Kraj citata ---

podizac sam ostavio na skuteru...i jos nekaj djelova mislim da je bilo...klip i neke, nemrem se sjetit...

--- Citat: wonderkid - 12 Listopad, 2009, 22:05:08 ---brijem da je to tvoj bivsi  :toothy12: :toothy12: ima kod prednje gume naljepnicu od scoter atacka ,motor je dobar jedino me jebe gljiva koju moram maknut pod hitno,jedini problem kod skutera je sto se gusi skuter,to moram rijesiti i stavit spulju(rolice) i onda da ga vozim,inace skuter koji je toliko star odlicno poteze iako je rastelan

--- Kraj citata ---

gljivu mici, to definitivno! treba ga slozit vjerujem jer lik kojem sam ga prodal je ubio sve iz tog motora!  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju