Tehnički kutak > Garaža

Zastarjeli rox!

<< < (3/40) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: wonderkid - 12 Listopad, 2009, 20:09:53 ---4300 kn sam ga platio,cjenko se i spustio cijenu za 500 kn  :toothy12: :toothy12:
naravno da ne,dns sam ga kupio,da to je 2002 godina u kupljen od jednog frajera u zaboku

--- Kraj citata ---

jel se preziva Matanović? :D

i jel skuter pogreban? Zadnji put kad sam ga vidio bio je u totalki... :'(

SlowRider:

--- Citat: wonderkid - 12 Listopad, 2009, 20:09:53 ---4300 kn sam ga platio,cjenko se i spustio cijenu za 500 kn  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

trebao si kupiti NOVOG silverstonea za te novce, a mene pozvati da uzmem taj krs.

wonderkid:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Listopad, 2009, 20:12:05 ---jel se preziva Matanović? :D

i jel skuter pogreban? Zadnji put kad sam ga vidio bio je u totalki... :'(

--- Kraj citata ---
ne,zove se dubravko restak mislim

--- Citat: SlowRider - 12 Listopad, 2009, 20:12:22 ---trebao si kupiti NOVOG silverstonea za te novce, a mene pozvati da uzmem taj krs.

--- Kraj citata ---
skoro

evo vam oglas gdje sam ga naso,sve dogovoril u pola sata jucer i dns dosao po njega i kupio odmah
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert533082.html

ChRiStIaN:
neznam...eo moj je imo naljku na istom mmjestu na cukici, isto je izgledo i sve...prodao ga u savrsenom stanju i lik ga je skrsio! reko je da ce ga slagat pa ga je mozda slozio...i prodao tom liku i sad taj lik tebi...ako je to taj naravno lol :D

wonderkid:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Listopad, 2009, 20:17:26 ---neznam...eo moj je imo naljku na istom mmjestu na cukici, isto je izgledo i sve...prodao ga u savrsenom stanju i lik ga je skrsio! reko je da ce ga slagat pa ga je mozda slozio...i prodao tom liku i sad taj lik tebi...ako je to taj naravno lol :D

--- Kraj citata ---
ima jos nekakvih mallosi naljepnica i tako,jos ga nisam ni vidio cijelog posteno  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju