Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko prijenosa
rostos:
e ovako imam gileru runer novu i stavio sam auspuh a kod prijenosa je sve bilo serijala...motor je išo super,imo je i start i krajnju dok je bio hladan a kad se zagrije neide tek nakon 50 km/h...sad sam stavio rolice nove i federe kvačila crvene ali ni sad mi motor neide nista posebno nit ima start nit ima neku posebnu krajnju brzinu...svi kazu da samo trebam ustelat prijenos i motor ce ici ali ja nemam pojma sta da radim kad sam vec sve promijenio i opet neide...sta da probam?
tr_franjo:
a jel si stavio rolice koje si dobio uz auspuh???
pero:
opruge kvacila su dobre crvene , a valjcice ne znam koje imas, trebaju ti oko 5 gr i malo moras karburator ustelat, stavi diznu 64 ako nisi
Zucho:
--- Citat: rostos - 12 Listopad, 2009, 14:28:46 ---e ovako imam gileru runer novu i stavio sam auspuh a kod prijenosa je sve bilo serijala...motor je išo super,imo je i start i krajnju dok je bio hladan a kad se zagrije neide tek nakon 50 km/h...sad sam stavio rolice nove i federe kvačila crvene ali ni sad mi motor neide nista posebno nit ima start nit ima neku posebnu krajnju brzinu...svi kazu da samo trebam ustelat prijenos i motor ce ici ali ja nemam pojma sta da radim kad sam vec sve promijenio i opet neide...sta da probam?
--- Kraj citata ---
Stavi rolice 4.7g Malossi, bijele federe kuplunga i kevlar remen, ako hoces mozes i zuti centralni! To sam ja imao neko vrijeme na svom runneru i bilo je cisto OK!
rostos:
ma kupio sma polovan pa nisma dobio rolice...otišo sam do servisa i oni su mi rekli da uzmem 4,7 i uzo sam i motor mi vrti i kad krene ide 50,e onda sam uzo 5,8 i ide malo bolje ali isto vrti na velikim okretajima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju