Općenito > Generalno o skuterima
skuter sa "niskim" sjedištem
dhorvat:
--- Citat: DvdAerox - 12 Listopad, 2009, 10:08:41 ---zip definitivno, kvaliteta i cjena su na njegovoj strani, to sta ima bubanj nema veze jer ionako u krajnoj nije najbrzi..
meni frendica vozi zipa i moze bez problema stavit noge dole, sjecam se kad sam joj dao djior na roxu trebala je pored trotoara stat da bi ga mogla drzat :toothy12:
--- Kraj citata ---
A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm :toothy12:
DvdAerox:
--- Citat: dhorvat - 12 Listopad, 2009, 10:37:05 ---A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm :toothy12:
--- Kraj citata ---
da, da i moj je bio s distanserom haha, ali i original je previsok ;D
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 12 Listopad, 2009, 10:37:05 ---A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm :toothy12:
--- Kraj citata ---
tvoja tezina kompenzira te povisene vilice i distancer tak da opet dodjes na isto ko da je original.....bwahahahahaa.......
DvdAerox:
lol :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 12 Listopad, 2009, 10:41:31 ---tvoja tezina kompenzira te povisene vilice i distancer tak da opet dodjes na isto ko da je original.....bwahahahahaa.......
--- Kraj citata ---
To mi je bio i cilj :icon_biggrin:
A pričamo ovdje o curi koja nije mogla na roxa :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju