Općenito > Generalno o skuterima

skuter sa "niskim" sjedištem

<< < (3/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: DvdAerox - 12 Listopad, 2009, 10:08:41 ---zip definitivno, kvaliteta i cjena su na njegovoj strani, to sta ima bubanj nema veze jer ionako u krajnoj nije najbrzi..
meni frendica vozi zipa i moze bez problema stavit noge dole, sjecam se kad sam joj dao djior na roxu trebala je pored trotoara stat da bi ga mogla drzat  :toothy12:

--- Kraj citata ---

A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm  :toothy12:

DvdAerox:

--- Citat: dhorvat - 12 Listopad, 2009, 10:37:05 ---A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm  :toothy12:

--- Kraj citata ---

da, da i moj je bio s distanserom haha, ali i original je previsok  ;D

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 12 Listopad, 2009, 10:37:05 ---A moj? Naprijed su malo povišene vilice radi više ulja i iza je distancer 4 cm  :toothy12:

--- Kraj citata ---

tvoja tezina kompenzira te povisene vilice i distancer tak da opet dodjes na isto ko da je original.....bwahahahahaa.......

DvdAerox:
lol  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 12 Listopad, 2009, 10:41:31 ---tvoja tezina kompenzira te povisene vilice i distancer tak da opet dodjes na isto ko da je original.....bwahahahahaa.......

--- Kraj citata ---

To mi je bio i cilj  :icon_biggrin:

A pričamo ovdje o curi koja nije mogla na roxa  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju