Općenito > Maxiskuteri
beverly 500
coko:
mislim da niti slinjenje ulja iz filtera ,te iz pumpe od vode (antifriz) nije zdrava situacija !!
temeljit servis :mjerene kompresije ,kontrola pumpe vode . . . prevelika količina ulja u kućištu filtera za zrak može indicirati "propuh"u mašini a kaplice vode na kućištu pumpe vode semeringe,pakung koji propuštaju
steeef:
stavili su ti više ulja kod izmjene pa skuter to baca kroz iberaluf na glavi u jedan dio kučišta filtera zraka i sad curi van..moraš otvorit filter zraka i počistit iznutra da više ne kaplje.
kaj se tiče vodene pumpe,izgleda da ti je probila gumica koja se nalazi između dekla paljenja i 'pužnice' vodene pumpe pa tu sad slini..
nije to niš strašno niti su neki kvarovi,moreš fino sam sanirat :icon_thumright:
coko:
jeli što riješeno ili se bev sprema za prezimljavanje ,pa nagodinu
bicikl82:
--- Citat: coko - 22 Rujan, 2012, 21:09:45 ---jeli što riješeno ili se bev sprema za prezimljavanje ,pa nagodinu
--- Kraj citata ---
Bev je sretno udomljen kod novog vlasnika, a u garazi se za zimski san priprema aprilia shiver 2010. Inace, ulje je najvjerojatnije zbog velikih vrucina izgubilo viskoznost i povecao se volumen. Zbog toga je curilo kroz odusak. Kasnije vise nije curilo. Nije slinila ni pumpa za vodu. Bez obzira na te sitnice Bev 500 mogu toplo preporuciti svima :icon_thumright:
R@kija:
Jel zna neko dimenziju lezaja u deklu na master masini, hitno mi trebaaaa!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju