Općenito > Maxiskuteri
beverly 500
Dzo:
A da prodas tog beverlija i kupis neku R masinu? Mogao bi uzeti relativno mlad motor
bicikl82:
Kupio sam Beverly 500 iz 2009. Ima 5000 prijeđenih km. Odvezao sam ga i na servis. Kažu dečki da je dobar motor. Inaće, ovo mi je prvi motor ako izuzmemo runnera od 50ccm kojega sam malo vozio prošle godine, tako da nemam previše iskustva. Upravo zato evo par pitanja:
Motor dosta vibrira pri nižim brzinama što se očituje i kroz trešnju retrovizora. Dali je to normalno? Kolika bi trebala biti njegova potrošnja? Najbitnije. Danas sam primjetio da je oplata motora na jednom mjestu masna i da se cijedi ulje. U prilog stavljam i sliku. Vjerujem da bi me na servisu upozorili da nešto ne štima ali svejedno vas molim za odgovor.
Hvala!
pitaNS:
Celi skuter vibrira delom zbog jednocilindričnog motora koji po svojoj prirodi proizvodi dosta vibracija...što više cilindara manje vibracija...
i moj Atlantic vibrira ali podnošljivo...
Trebao bi trošiti oko 4lit-4.5lit, a ulja ne bi smeo trošiti ni malo s obzirom da ima samo 5000 km-a...
Slike su jako male što si postavio tako da ja ništa ne vidim odakle curi ulje...
zip.sp.tuning:
--- Citat: Nikon - 05 Lipanj, 2007, 20:50:58 ---leovince 4 road 2200-2500kn
malossi multivar 900kn
crveni federi kumpluga malossi (zbog auspuha) set 140kn
i vise ti nista netreba.. ionako skuter leti :icon_biggrin:
a i tuning djelovi su ti skuplji 3x nego skuterima manje kubikaze
al ako te bas privlaci da ide ludjacki..
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=250&Famiglia=0&Modello=MO/PIBE500&LastCod=undefined&LastMod=undefined
ko voli nek izvoli :)
e da mozes vecu diznu i red sponge stavit... al to ne da ti netriba nego stvarno... i ovako previse trosi :dontknow:
--- Kraj citata ---
bi moglo sve to isto ici na beverly 200?
bicikl82:
--- Citat: pitaNS - 18 Svibanj, 2012, 20:13:37 ---
Slike su jako male što si postavio tako da ja ništa ne vidim odakle curi ulje...
--- Kraj citata ---
Nadam se da će sada biti dovoljno vidljivo. Radio se o ovome što je zaokruženo
Uploaded with ImageShack.us
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju