Tehnički kutak > Tuning skutera
50ccm high end cilindri
Benjamin:
da se svasta sloziti..ali gledajuci na normalan tuning..odnosno mogucnosti s kojima odredeni ljudi rapsolazu jako ih je malo kojima je to mogce..
za tak nes sloziti ti treba jos brdo drugih high end dijelova..tipa struje koja vec kosta 400€ jel serijska nebu radila kakspada na 14 000okr...i radilica i frga i usis i spuh i tako dalje..
znaci treba ti dobro znanje i dosta casha...za tak nes sloziti
i onda dodes u istu poziciju ko da ides voziti 70ccm klasu trke jel te u principu skoro pa isto kosta...ali dobro svakom svoje..ak si neko moze priustiti i ostvariti zas ne..i ja bi tak..kasnije mos reci vidi rasturio sam te s 50ccm...
dhorvat:
Naturpijaš serijsku 50 icu da ide ko recimo trophy 70 i podere se skoro duplo prije nego trophy.
S druge strane, ako ne napraviš nešto dobro, zacvikat će ti prije vremena. Ako ne znaš, bolje kupi jače :drunken_smilie:
Drnda:
--- Citat: dhorvat - 11 Listopad, 2009, 21:40:08 ---Naturpijaš serijsku 50 icu da ide ko recimo trophy 70 i podere se skoro duplo prije nego trophy.
S druge strane, ako ne napraviš nešto dobro, zacvikat će ti prije vremena. Ako ne znaš, bolje kupi jače :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
to je meni cilj sada , cisto malo experimentirati :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju