Općenito > Generalno o skuterima

MP3

<< < (3/4) > >>

r.e.!:

--- Citat: Waynder - 11 Kolovoz, 2006, 14:17:37 ---vi gledate na stvari ograničeno...

ja mp3 vidim sa 2tmašinom od 172 cc... nafrkanonaravno..i to u cross hard enduro verziji.... moddano sve by me =)

zelena boja nezaobilazna  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Moji vidici sada su nedvojbeno prošireni. Takvo nešto bi vrijedilo vidjeti :icon_thumright:

acid_burnout:
:puke: ----> toliko o tome kaj mislim o owoj trokolici...  :confused5: izmisljotina... motor/skuter ima 2 kotaca i gotowo!!!  :wav:  a i uostalom smjesan mi je taj MP3 :rofll:  :toothy9:  :hbusa:--------------->>>> :love7: :love5: :love4: :prvi: 

roby44:
meni se cini da ce doc njegovo vrijeme  :old:
uvjek su isti komentari za nesto novo sto se nikad nije vidjelo,popljuje se odma u startu. hrpa primjera je za to, a i mi smo jos uvijek malo konzervativna zemlja pa se volimo drzat starog i provjerenog.

filiplatinovicz:
Danas sam s testnim atlanticom bio sa zenom na kavi, kisi usprkos. pricali smo o skuterima i ona je nicim izazvana pocela ponavljati vec receno prije neki dan kako joj se jaaako svidja MP3 i kako bi voljela imati bas takav skut. eto!  :toothy9: logicno je da se normalnim muskima svidja sve s dva donja ekstremiteta, a komadima s tri!  :headbang:

acid_burnout:
onda mene nemoj brojat u komade!!!  :laughing9:  :skuter: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju